Flødeost-fyldte koteletter med lun bønne-spinatsalat og chili-mayonnaise

Flødeost fyldte koteletter med lun bønne-spinat salat og chili-mayonnaise
Flødeost fyldte koteletter med lun bønne-spinat salat og chili-mayonnaise

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Koteletter med indbygget flødesovs…

Her får du efter min smag, en af de bedste opskrifter på at få perfekt tilberedte koteletter. Svinekoteletter kan nemt blive udstillet som jordens kedeligste udskæring. Specielt hvis koteletterne ikke får tilstrækkeligt med kærlighed i tilberedningen.

Koteletter er en mager udskæring, hvorfor der ikke er meget fedtmarmorering, til at give smag, mørhed og tolerance overfor varme og lang tilberedningstid. For dine koteletter ikke ender som det rene sålelæder, så lad se på nogle tips til at få dem gjort saftige og lækre!

Skarpe tips til saftige og lækre koteletter, hver gang!

Tip! Vær varsom med din tilberedningstid og varmestyrke. Svinekoteletter skal helst kun lige akkurat have det, de skal have. Når koteletternes tilberedning er perfekte, så vil et halvt eller helt minut ekstra, kunne gøre din madsucces til en tør fiasko. Undgå det 😉

Tip! Ved at fylde flødeost i koteletterne, øger du i høj grad succesraten for et godt, saftigt og velsmagende resultat. Flødeosten tilfører fedt, væde og smag til koteletterne, og nogle vil nærmest hævde, at koteletterne på den måde har indbygget flødesovs. Mums 😉 

Tip! Flødeosten og Chili-mayonnaisen indeholder forholdvist mange kalorier. Hvis du ønsker at nedbringe kalorieindholdet i opskriften her, kan mayonnaisen udelades og flødesosten udskiftes med en lettere friskost.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flødeost-fyldte koteletter med lun bønne-spinatsalat og chili-mayonnaise
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Flødeostfyldte koteletter
  • 600 gram svinekoteletter
  • 100 gram flødeost pikant (anden variant kan anvendes)
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • 1 klat smør
Lun bønne-spinatsalat med løg og champignoner
  • 500 gram haricots verts bønner
  • 1 glas champignoner eller 200 gram friske skiveskåret champignoner
  • 5 klumper hakket spinat (frostgrønt)
  • 1 løg
  • 1 håndfuld friske cocktailtomater
  • 1 klat smør
Chili-Mayonnaise (Alternativt kan du købe en færdig mayonnaise)
  • 1 æggeblomme
  • 2 dl raps-, oliven- eller avokadoolie (gerne koldpresset)
  • ½ tsk dijonsennep eller sennepspulver
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2 knsp hav- eller stensalt
Tilberedning
Sådan laver du de flødeostfyldte koteletter
  1. Begynd med at skære en lomme i koteletterne. Dette gøres nemmest ved at lægge koteletterne på et spækbræt, og skære lommen i koteletterne fra siden af. Pas på fingrene.
  2. Fordel pikant-flødeosten lommerne, du lige har snittet i koteletterne. Krydr med salt og peber.
  3. Giv en stor pande høj varme, og lad smøret smelte. Steg koteletterne i cirka 2-3 minutter, på hver side, ved middel til høj varme.
Sådan laver du den lune bønne-spinatsalat med løg og champignoner
  1. Giv endnu en stor pande høj varme, og lad smøret smelte.
  2. Skræl og snit løget fint. Sauter herefter haricots verts bønner, hakket spinat, løg og champignoner i 4-6 minutter ved høj varme. Smag til med salt, peber og evt. andre krydderier.
Sådan laver du hjemmelavet chili-mayonnaise
  1. Grib din stavblender, og et glas hvor stavblenderens hovede kan komme ned i.
  2. Hæld æggeblomme, olien, sennep eller sennepspulver, hvidvinseddike og chilipulver i blenderglasset.
  3. Sæt stavblenderen ned i bunden af glasset med ingredienserne. Start stavblenderen, mens du fortsat holder stavblenderen mod bund. Når mayonnaisen begynder at tykne, trækkes stavblenderen langsomt op ad, således resten af mayonnaisen ligeledes tyknes.
  4. Hele mayonnaise-øvelsen tager kun omkring 60 sekunder, og den virker hver gang uden mayonnaisen skiller. Voila - et genialt trick.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here