Forskellen på ansvar og skyld » Sådan slipper du ulykke, frustration og utilfredshed

“Jamen, det er jo deres/hans/hendes/dens skyld….”

Når du er færdig med at sparke til skraldespanden og slå hul i døren, så handler det om at komme videre, for vi kan ikke altid tvinge andre til at tage ansvar, (også selvom vi mener det er deres skyld).

Pssst… Jo, jeg ved godt det kan være nemmere sagt end gjort, men det ændrer ikke på situationen og dine muligheder min ven.

Og har vi altid fasthold, demonstreret og troet på at kamp var den bedste handlestrategi, så er der jo ikke noget at sige til, at vi bare forsætter denne kurs, MEN…

Jo, nogle gange er vores energi bedst brugt på at kæmpe, mens det andre gange vil giver os mere styrke og styring, at tage ansvaret hjem til os selv – også selvom vi mener det er andres skyld!

VI HAR ALTID TO MULIGHEDER:

  1.  Enten kan vi fastholde vores ulykke, frustration og utilfredshed, mens vi leder efter flere dumme skraldespande og døre, vi kan sparke hul i og slå på. (Wauw, sikke en verdensmand/kvinde)
  2. Eller også kan vi begynde at flytte vores fokus væk fra dem/det, vi IKKE kan kontrollere og hen imod dem/det, vi rent faktisk KAN kontrollere (os selv, vores valg, tanker og handlinger).

GIV SLIP på livets umulige kampe med mennesker, du ikke kan kontrollere og ændre! Brug i stedet din energi på at fokusere på det, du kan kontrollere.

Genskab så det gode liv med glæde, velvære og livskvalitet – et skridt ad gangen!

Jamen…” siger du så igen…

STOP, stop, stop… Kan du selv se det? Nu er du igen tilbage i rillen, hvor du forsøger at retfærdiggøre din indre frustration og ulykke og de afledte handlinger, der fastholder dig i en dårlig situation, og ikke hjælper dig tilbage på sporet i det gode liv.”

Når det vi gør ikke virker, gør vi klogt i at gøre noget andet!

(Nogle gange med professionel hjælp)

Læg boksehandskerne på hylden, når du indser at livets kampe er umulige at vinde. Brug dit liv, din tid og din “bokseenergi” på det gode liv med de mennesker, du elsker!

DU KAN GODT. TAG STYRINGEN I DIT EGET LIV – ET SKRIDT AD GANGEN!

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here