KENDER DU TYPEN? Sådan undgår du (mere) FRUSTRATION fremover!

Kender du typen, der (nemt) frustrerer dig?

Bliv klogere på hvordan du undgår (mere) FRUSTRATION fremover og får styr på “besværlige” mennesker ved at tage mere ansvar og styring i situationer, der omgiver tidsoptimister og andet godtfolk.

 

Kender vi ikke alle typen, der bare IKKE formår at gøre det kort?

Selvom du indledningsvist forklarer, at du blot har 2 hurtige minutter, ender du med at bruge 20 opslidende minutter, inden personen bliver færdig.

Igen og igen tager du dig selv i at mærke frustrationen opbygge sig indeni. Til at starte med undertrykker du din opbyggende frustration, men på et tidspunkt giver du efter for frustrationen og bliver “lidt” spids og ubehøvlet.

Du kan måske godt lide personen. Måske det endda er et familiemedlem eller en god ven, men når denne bestemte situation opstår, pisser denne type personer dig af, fordi de ikke forstår, hvad 2 minutter er i virkeligheden!

Lad os se det i øjnene. Det er bare ikke alle mennesker, der formår at levere en besked, en information eller et budskab kort på 2 minutter…

…Også selvom de gang på gang lover det. Lærer de slet ikke noget?

 

Et bedre spørgsmål er snarere, om du og jeg slet ikke lærer noget?

Når vi har visse personer i vores omgangskreds, der igen og igen beviser overfor os, at de ikke mestrer kunsten at levere en besked kort og godt, så gør vi klogt i at lære noget af deres adfærd fremfor at stole på deres ord.

I videoen bliver du klogere på, hvordan du undgår flere frustrationer ved at tage mere styring og ansvar fremadrettet. Hvis tidsoptimistiske typer igen og igen ødelægger din tidsplan og dit humør, så er det måske på tide, du tager ansvar for spillets regler.

Juster i stedet din personlige slagplan til det gode liv, så du fremadrettet selv tager ansvar for styringen af denne type “besværlige” personer.

 

» TAG STYRINGEN, GØR EN FORSKEL & LEV BEDRE

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here