UNDGÅ FRUSTRATIONER PGA. “BESVÆRLIGE” MENNESKER

Kender du typen, der (nemt) frustrerer dig?

Bliv klogere på hvordan du undgår flere frustrationer, trælse følelser og hidsigheder fremover forårsaget af besværlige” mennesker

Kender du typen, der bare IKKE formår at gøre det kort? Selvom du indledningsvist understreger, at du blot har 2 hurtige minutter, ender du med at bruge 20-30 opslidende minutter, inden du formår at “slippe af med” personen igen!

Igen og igen tager du dig selv i at mærke frustrationen opbygge sig indeni. Til at starte med undertrykker du din opbyggende frustration, men på et tidspunkt giver du efter for frustrationen og bliver “lidt” spids og ubehøvlet.

Du kan måske godt lide personen. Måske det endda er et familiemedlem eller en god ven, men når denne bestemte situation opstår, pisser denne type personer dig af, fordi de ikke forstår, hvad 2 minutter er i virkeligheden!

Lad os se det i øjnene. Det er bare ikke alle mennesker, der “fatter” at levere en besked, en information eller et budskab kort. …Også selvom de gang på gang lover det!

Så er det godt, at du kan lære at tage mere ansvar og styring i situationer, der omgiver tidsoptimister og andet godtfolk.

SE OGSÅ: DERFOR ER DU IKKE SÅ GLAD, SOM DU FAKTISK KAN VÆRE

 

Tag situationskontrol, fremfor at tabe kontrollen

Når vi har visse personer i vores omgangskreds, der igen og igen beviser overfor os, at de ikke mestrer kunsten at levere en besked kort og godt, så gør vi klogt i at lære noget af deres adfærd fremfor at stole på deres ord.

I videoen bliver du klogere på, hvordan du undgår flere frustrationer ved at tage mere styring og ansvar fremadrettet. Hvis tidsoptimistiske typer igen og igen ødelægger din tidsplan og dit humør, så er det måske på tide, du tager ansvar for spillets regler.

Juster i stedet din personlige slagplan til det gode liv, så du fremadrettet selv tager ansvar for styringen af denne type “besværlige” personer.

SE OGSÅ: AFSLØR DINE VÆRSTE TIDSRØVERE OG FRIGIV OVERSKUD

 

FÅ STYR PÅ TIDSRØVERNE I DIT LIV

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her