Sådan booster dit mindset, tager ansvar for dit liv og skaber flere gode dage

Sådan får du flere gode dage…

Hvad lader du afgøre udfaldet af din dag? Optræn et stærkt mindset, tag ANSVAR for dit liv og skab flere gode dage » START I DAG!

 

Er du en af de mange mennesker der hver dag står op og føler livet sker imod dig?Investér nogle minutter i videoen, og bliv meget klogere på hvordan du selv sørger for at skabe flere gode dage fremover i livet.

Jeg ønsker at sprede mere positiv energi i verden, og en af måderne jeg gør det på er ved at ønske andre på min vej en god dag…

Typisk siger jeg noget i stil med: “Jeg håber du får en god dag…”

Forleden dag efter at have sagt sætningen nogle gange, begyndte jeg at filosofere lidt over ordvalget, sætningen og budskabet.

 

Lad mig lige bruge 20 sekunder på at gøre min filosofi let forståelig…

Når vi håber, at vi eller andre “får” noget, så er intentionen helt sikkert både god og velmenende, men ordlyden har også et passivt, handlingslammende skær i sig.

“Jeg håber du FÅR en god dag”, placerer ansvaret, styringen og resultatet af dagens udfald i en betydning udenfor den enkeltes indflydelsesfære, ansvar og kontrol.

Det giver på ingen måde mening, at vi er passive og afventende, mens vi lader livet, menneskerne og omstændighederne omkring os “få lov” at afgøre, hvorvidt vores dag bliver god eller dårlig.

Jeg håber videoen vil inspirere og motivere dig til at tage styringen, magten og ansvaret for dit ene liv og dine gode dage hjem til dig selv.

Lad ikke “bare” livet, menneskerne og omstændighederne omkring dig diktere, hvorvidt dine dage i livet bliver gode eller dårlige. Optræn et stærkt mindset!

Tag styringen (tilbage) i dit eget liv – Start i dag!

🤗 Jeg håber videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

✅ Synes du godt om videoen, så giv den gerne dit “LIKE” – TAK

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer

 

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here