SKAB SELV FLERE GODE DAGE MED ET STÆRKT MINDSET

SKAB FLERE GODE DAGE

Hvad afgør om du får gode eller mindre gode dage? Lær at gå til dagen med et stærkt mindset og tag ansvar for at skabe flere gode dage!

Er du en af de mange mennesker der hver dag står op og føler livet sker imod dig? Invester nogle minutter i videoen, og bliv meget klogere på hvordan du selv sørger for at skabe flere gode dage fremover i livet.

Jeg ønsker at sprede mere positiv energi i verden, og en af måderne jeg gør det på er ved at ønske andre på min vej en god dag…

Typisk siger jeg noget i stil med: “Jeg håber du får en god dag…”

Forleden dag efter at have sagt sætningen nogle gange, begyndte jeg at filosofere lidt over ordvalget, sætningen og budskabet.

SE OGSÅ: 7 TIPS TIL EN BEDRE MORGENRUTINE OG START PÅ DAGEN

 

FORSTÅ MIN FILOSOFI PÅ 20 SEKUNDER

Når vi håber, at vi eller andre “får” noget, så er intentionen helt sikkert både god og velmenende, men ordlyden har også et passivt, handlingslammende skær i sig.

“Jeg håber du FÅR en god dag”, placerer ansvaret, styringen og resultatet af dagens udfald i en betydning udenfor den enkeltes indflydelsesfære, ansvar og kontrol.

Det giver på ingen måde mening, at vi er passive og afventende, mens vi lader livet, menneskerne og omstændighederne omkring os “få lov” at afgøre, hvorvidt vores dag bliver god eller dårlig.

SE OGSÅ: FÅR DU (OFTE) EN DÅRLIG START PÅ DAGEN, SÅ GØR DET HER

Jeg håber videoen vil inspirere og motivere dig til at tage styringen, magten og ansvaret for dit ene liv og dine gode dage hjem til dig selv.

Lad ikke “bare” livet, menneskerne og omstændighederne omkring dig diktere, hvorvidt dine dage i livet bliver gode eller dårlige. Optræn et stærkt mindset!

SE OGSÅ: GRIB DAGEN » NYD LIVETS FANTASTISKE ØJEBLIKKE MERE

 

Tag styringen (tilbage) i dit eget liv

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her