Grillet Portobelloburger med blandet sommersalat » Saftig livret

2 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Mundvandsprovokerende lækkert…

Hvis du endnu ikke har smagt en saftig portobelloburger, så lov mig, at du smider burgeren på madplanen i nærmeste fremtid, for det er en nærmest guddommelig smagsoplevelse.

De store runde portobellosvampe er ikke blot enormt flotte, de smager også aldeles skønt, og så gør de hele burgeroplevelsen til en serie af virkelig saftige mundfulde – Wauw!

Hvis du er klar på en sundere og saftigere burgeroplevelse, end den de fleste burgerjoints kan præstere at byde på, så er den skønne opskrift her lige noget for dig.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grillet Portobelloburger med blandet sommersalat » Saftig livret
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
Hakkebøfferne
  • 4 store portobellosvampe (cirka 300 gram)
  • 300 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 tomater eller en håndfuld små
  • 1 snack peberfrugt
  • 100 gram frisk spinat
  • 1 håndfuld blandet bladsalat eller snittet hjertesalat
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk græskarkerner
  • ½ tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 klat smør (OBS. Hvis ikke du griller hakkebøfferne)
Tilberedning
  1. Tænd op i gasgrillen. Anvender du grillpande eller almindelig pande til stegning af hakkebøfferne, så giver du panden en klat smør under opvarmningen.
  2. Skræl løget og skær fire skiver af løget. Snit herefter resten af løget fint.
  3. Bland det fintsnittede løg, salt og peber godt sammen med oksefarsen, og form to flotte hakkebøffer.
  4. Steg hakkebøfferne ved høj varme i cirka 3-4 minutter per side alt afhængigt af tykkelsen på bøfferne.
  5. Mens hakkebøfferne grilles eller steges, skylles portobellosvampene, og stokken fjernes med en kniv.
  6. Smid portobellosvampene en tur på grillen eller panden med toppen nedad. Grill eller steg svampene i cirka 2-3 minutter på hver side. Når du vender portobellosvampene, drysses toppen med en smule sesamfrø.
  7. Skyl spinatbladene, bladsalat, peberfrugt og de tomater. Skær peberfrugt og tomater i mindre stykker og tilføj græskarkerner til din sommersalat.
  8. Når både hakkebøffer og portobellosvampene er stegt færdig, sammensættes dine burgere af henholdsvis portobellosvampe, mayonnaise, hakkebøf, tomatskiver, løgringe og salat..

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here