Grøntsagsomelet med bacon – Nem og lækker mad på rekordtid – Voila!

Grøntsagsomelet med bacon
Grøntsagsomelet med bacon

2 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  20min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Grøntsagsomelet med bacon – Nemt & lækkert!

Vil du være skarp til at få lavet en omgang rigtig mad i fart, så er omeletter i forskellige variationer noget du skal anvende. Lav et sundt, nemt og lækkert måltid klar på rekordtid.

Omeletter er sunde, næringsrige og så kan æggemassen indeholde bunkevis af sprudlende sunde grøntsager, rester af kød fra dagen før osv.

Tip Omelet er faktisk en exceptionel god måde, at få bragt rester af kød og grønt fra tidligere måltider ind i et nyt og lækkert måltid. Voila – To fluer med et smæk!

Du kan nemt skrue på de grøntsager, der indgår i opskriften her. Har du fx grøntsager tilbage fra aftensmåltidet i går, så kan du sagtens blande dem i også eller i stedet for.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Grøntsagsomelet med bacon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 6 Æg
  • 125 g Bacon (1 pakke)
  • 200 g Broccoli
  • 200 g Blomkål
  • 1 Gulerod
  • 3 Cocktail Tomater
  • ¾ tsk Hav- eller stensalt
  • 3 knsp Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Steg baconstykkerne ved middel varme (Brug lidt længere tid, så du ikke branker fedt og bacon).
  2. Snit grøntsagerne i passende størrelser (små stykker er ideelle hvis børn skal spise med).
  3. Bland grøntsagerne i en skål med resten af ingredienserne med undtagelse af tomaterne og vend det hele godt rundt.
  4. Så snart baconstykkerne er stegt færdig, lægges baconstykkerne over på en tallerken. Vi anvender samme pande og fedtet fra baconen til at stege vores omelet i, da det smager himmelsk.
  5. Hæld æggemassen på panden, giv panden middel varme, og dæk panden af med stanniol, efterlad kun en lille åbning. På den måde "bages" omeletten samtidig med at den steges.
  6. Efter ca. 10 - 12 min under stanniol er omeletten klar til servering. Server med skiver af tomat.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here