Saftig grøntsagsomelet med tomat, havsalt og sprød bacon

Saftig grøntsagsomelet med tomat, havsalt og sprød bacon
Saftig grøntsagsomelet med tomat, havsalt og sprød bacon

Hvad siger du til en saftig grøntsagsomelet?

Prøv en nem og lækker grøntsagsomelet med tomat, havsalt og sprød bacon, næste gang der skal omelet på madplanen

Vil du være skarp til at få lavet en omgang rigtig mad i fart, så er omeletter i forskellige variationer noget du skal anvende. Lav et sundt, nemt og lækkert måltid klar på rekordtid.

Omeletter er sunde, næringsrige og så kan æggemassen indeholde bunkevis af sprudlende sunde grøntsager, rester af kød fra dagen før osv.

Tip Omelet er faktisk en exceptionel god måde, at få bragt rester af kød og grønt fra tidligere måltider ind i et nyt og lækkert måltid. Voila – To fluer med et smæk!

Du kan nemt skrue på de grøntsager, der indgår i opskriften her. Har du fx grøntsager tilbage fra aftensmåltidet i går, så kan du sagtens blande dem i også eller i stedet for.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftig grøntsagsomelet med tomat, havsalt og sprød bacon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 125 gram bacon (1 pakke)
  • 200 gram broccoli
  • 200 gram blomkål
  • 1 gulerod
  • 3 snack tomater
  • 1 tsk havsalt (eller almindelig salt)
  • 1 tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Steg baconstykkerne ved middel varme (Brug lidt længere tid, så du ikke branker fedt og bacon).
  2. Snit grøntsagerne relativt fint. Små grøntsagsstykker er ideelle, hvis børn skal spise med.
  3. Bland grøntsagerne i en skål med resten af ingredienserne med undtagelse af tomater og den sprøde bacon. Rør alle ingredienser godt sammen.
  4. Så snart baconstykkerne er stegt færdig, lægges baconstykkerne over på en tallerken.
  5. Hæld evt. den overskydende baconfedt væk (sparer mange kalorier). Anvend samme pande for gerne med en smule baconfedt. Det tilfører omeletten smag, saft og kraft og smager himmelsk.
  6. Hæld æggemassen på panden. Giv panden middel varme tildækket med stanniol. På den måde "bages" omeletten samtidig med at den steges, og du undgår en overtilberedt bund og undertilberedt top af omeletten.
  7. Efter cirka 10 minutter kan grøntsagsomeletten serveres med skiver af tomat og sprød bacon.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here