Grove kernehapsere med mandler og valnødder

Grove kernehapsere med mandler og valnødder » Madpakkeide & Snack
Grove kernehapsere med mandler og valnødder » Madpakkeide & Snack

Grove kernehapsere med mandler og valnødder

Prøv de grove kernehapsere med mandler og valnødder, næste gang du har brug for en genial madpakkeide eller mættende snack…

Mangler du et bud på et mellemmåltid, noget sundt til madpakken og snack at medbringe på farten? I så fald synes jeg du skal du prøve opskriften på kernehapserne her. Kerner, frø og nødder er endvidere en glimrende kilde til at få sunde vitaminer, mineraler og olier.

Tip! Kernehapserne holder sig 7-10 dage i køleskabet, og er i øvrigt yderst fryseegnede. Der er derfor god fornuft i at lave en ordentlig omgang, så du kan have dem klar i en fart.

Grove kernehapsere med mandler og valnødderTip! Temperaturen er med vilje holdt relativt lav, for bedst muligt at beskytte de sarte fedtsyrer.

Sundhedsmæssigt er det ofte givet godt ud at benytte lavere temperaturer og længere tilberedningstid, fremfor det modsatte. Ødelæg ikke din mad af med køkkenstress.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Knasende kernehapsere med mandler og valnødder -
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 14-16
 
Ingredienser:
 • 5 æg
 • 5 spsk koldpresset kokosolie (kan erstattes med smeltet smør eller olivenolie)
 • 50 gram chiafrø
 • 50 gram solsikkekerner
 • 50 gram græskarkerner
 • 100 gram hørfrø
 • 100 gram sesamfrø
 • 1 dl hele mandler
 • 1 dl halve valnødder
 • 1½ tsk hav- eller stensalt
 • + Husk at købe muffinforme
Sådan gør du:
 1. I en skål blandes alle ingredienserne godt sammen med en stor ske.
 2. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Mens oven opvarmes lader du kerneblandingen stå og hvile i cirka 10 minutter (Hviletiden vil gøre kerneblandingen mere sammenhængende.)
 3. Rør rundt i kerneblandingen en sidste gang, inden kerneblandingen fordeles i muffinformene. Fyld ikke muffinformene for meget, lav istedet nogle ekstra kernehapsere, hvis du har noget af kerneblandingen i overskud.
 4. Bag kernehapserne i cirka 40-45 minutter til de er gyldne.
 5. Tag kernehapserne ud af ovnen, fjern forsigtig muffinformene og stil kernehapserne til afkøling på en bagerist.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | KETOGENIC | LCHF | PALEO

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

2 KOMMENTARER

 1. Glæder mig til at prøve denne lækre opskrift på kernehapser.
  Men jeg mangler information om hvor mange kulhydrater de indeholder ?
  Jeg er diabetiker, så det er lidt svært at give insulin når man ikke se indholdet af kulhydrater-
  Mange varme hilsner
  Laila

  • Det lyder dejligt… Rigtig god fornøjelse Laila 😉

   Mit bedste tip til dig er at tjekke ingredienser og mængder op på https://frida.fooddata.dk/ og dividere med antallet af kernehapsere, hvis du ønsker en mere præcis udregning.

   Tricket kan iøvrigt anvendes ifbm. alle andre opskrifter, der fanger din interesse

   Ha’ en fortsat skøn dag.
   De bedste hilsner
   Johnny Christensen

Please enter your comment!
Please enter your name here