FASTHOLD TRÆNINGS-, MOTIONS- OG AKTIVITETSVANERNE

SÅDAN FASTHOLDER DU AKTIVITETSVANER

Intentionerne er gode og ambitionerne er brandvarme, når vi kaster os ud i at skabe nye motions-, trænings- og aktivitetsvaner.

Desværre, lykkes mange ikke med sundhedsprojektet. Det er brandærgerligt, for de gode motions-, trænings- og aktivitetsvaner bidrager til et sundt, godt og langt liv.

Jeg begik selv en del fejl (læring), da jeg for en del år siden drømte om at få en mere aktiv livsstil. I videoen, deler jeg ud af det, jeg lærte af livet, og krydrer undervejs min erfaring med helt konkrete redskaber fra vane- og adfærdspsykologien.

Det nytter naturligvis ikke meget ‘bare’ at se videoen igennem, og så kvikt smutte videre i dit livs hamsterhjul. Ønsker du forandring, må du gøre noget andet.

  • At gøre ingenting, er den nemme, men også sikre vej til INGENTING
  • At justere, optimere og forbedre, er den mere sikre vej til FORANDRINGER

Hvis du virkeligt ønsker forandring i dit liv, skal der handling bag intentionerne. Jeg vil opfordre og invitere dig til (undervejs eller efterfølgende), at omsætte videoens tanker, tips og ideer til din egen personlige slagplan til succes!

Start med den første lille, nemme og overskuelige forbedring i dit liv.

SE OGSÅ: HVILKEN MOTIONSFORM ER BEDST TIL FEDTTAB?

 

Du synes sikkert, du er et travlt menneske, har jeg ret?

Ja, det tænkte jeg nok. Vi har alle sammen “nok” at se til i livet, hvilket er det største og første begrænsende overbevisning, der spænder ben for positive forandring i dit liv. Nu tænker du sikker, hvor jeg vil hen med det… Jo, ser du.

Når vi tænker for stort, intensivt og ambitiøst om vores nye forandringsprojekt, mens vi i forvejen har en travl hverdag, går det ofte hurtigt galt. Det svarer nemlig lidt til, at vi prøver at spise os ud af en forstoppelse – det virker ikke så godt.

Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at vi ikke tager munden for fuld til at starte med. Start i det små og byg gradvist på. Opbyg først vanen, og gør derefter gradvist vanen større og stærkere. Jeg forklarer det hele for dig i videoen.

SE OGSÅ: Elsker du hurtige resultater? Glem dem, og gør noget holdbart!

 

FÅ STYR PÅ AKTIVITETSVANERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her