GUIDE: Opbyg og fasthold dine nye motions-, trænings- og aktivitetsvaner

Intentionerne er gode og ambitionerne er brandvarme, når vi kaster os ud i at opbygge nye motions-, trænings- og aktivitetsvaner.

Desværre lykkes mange ikke med projektet, og det er brand ærgerligt, for de gode motions-, trænings- og aktivitetsvaner bidrager til et sundt og godt liv.

Jeg begik selv en del fejl (læring), da jeg for en del år siden drømte om at få en mere aktiv livsstil. I videoen, deler jeg ud af det, jeg lærte af livet, og krydrer det med helt konkrete redskaber fra vane- og adfærdspsykologien.

 

Den nemme, men sikre vej til INGENTING

Det nytter ikke meget ‘bare’ at se videoen igennem, og smutte videre i livet.

Den bedre, og mere sikre vej til SUCCEFULDE FORANDRINGER

Hvis du virkeligt ønsker forandring i dit liv, så skal der handling bag. Derfor vil jeg opfordre og invitere dig til (undervejs eller efterfølgende) at omsætte videoens tanker, tips og ideer til din egen personlige slagplan til succes!

 

Du synes sikkert, du er et travlt menneske, har jeg ret?

Ja, det tænkte jeg nok. Har vi ikke alle sammen nok at se til i livet. Nu tænker du sikker, hvor jeg vil hen med det… Jo, ser du.

Når vi indleder et nyt forandringsprojekt for intensivt og ambitiøst, mens vi i forvejen har en travl hverdag, så svarer det lidt til, at vi prøver at spise os ud af en forstoppelse – det virker ikke.

Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at vi ikke tager munden for fuld til at starte med. Start i det små og byg gradvist på. Opbyg først vanen, og gør den derefter gradvist større og stærkere.

Start nu, og opbyg bedre aktivitetsvaner – ét skridt ad gangen.

Held & Lykke

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen!

 

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here