GÅR DU EFTER HURTIGE RESULTATER? » SÅ VÆR OBS PÅ…

GÅR DU EFTER HURTIGE RESULTATER? » SÅ VÆR OBS PÅ...
GÅR DU EFTER HURTIGE RESULTATER? » SÅ VÆR OBS PÅ...

Motiveres du af hurtige resultater?

De flestes motiveres af at få resultater hurtigt, men glemmer den dyre pris, der typisk følger med, for hurtige resultater er ofte flygtige!

Ja, måske vil du have hurtige resultater, men glem nu ikke alle de gange, hvor dine hurtige resultater ikke holdte! Måske det er bedre at arbejde med din stædighed, og glemme de hurtige resultater, og så gøre noget holdbart i stedet for denne gang?

Vi har nok alle sammen prøvet det. En kostplan, kostretning, suppediæt, slankekur eller andet uholdbart, der gav os hurtige resultater. De fleste må også erkende, at resultaterne var uholdbare, fordi planen var uholdbar, enig?

SE OGSÅ: HAR DU TÆNK OVER DIT “HVORFOR” I FORANDRINGEN?

De forførende quick-fix planer giver dig måske hurtige resultater nu og her, men kan du følge planen, strategien, kuren, programme på den lange bane? 

SE OGSÅ: STYRKEN AF DIT “HVORFOR”, ER AFGØRENDE FOR SUCCES

 

Et overfokus på hurtige resultater, er ofte ødelæggende

Vi kan nemt blive så overfokuserede på at få hurtige resultater, og have travlt med at afprøve de nye kvik-fixes, kure, diæter, planer, programmer osv. I quick-fix jagten sker der desværre ofte det, at vi overser det mest væsentlige – og det vi reelt set ønsker os.

LÆS OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Et overfokus på hurtige resultater og quick-fixes til at nå i mål, tilsidesætter det vigtigere fokus på holdbare vane- og livsstilsændringer. Hvis vi dybest set ikke trives i måden, vi lever på, så holder planen og resultaterne sjældent ved.

Ønsker vi varige resultater fx holdbart vægttab, så skal vores primære fokus rettes mod, at vi inderst inde tror på, at vi kan holde ved strategien. I forhold til vægttab, skal vi kunne se, føle og fornemme, at vi kan holde ved livsstilen i lang tid – gerne resten af livet.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

 

Årsagen til at så mange ikke lykkes med holdbart vægttab

Har du allerede i begyndelsen, kan se, føle og fornemme, at forandringen er meget svær, udfordrende og uholdbar? Så vil vi sandsynligvis før eller siden give op og falde tilbage til vores gamle vaner, mønstrer og adfærd, og få de samme (eller værre) resultater tilbage.

…og derfor ender så mange samme sted eller et værre sted end, hvor de startede. Nu blot med endnu en træls og tyngende fiasko i baggagen.

Drop de kortsigtede slankekure, kvikfixes og diæter fra ugebladenes. GØR NOGET HOLDBART – Start i det små, og byg gradvist på! Ændringer der holder på den lange bane, giver dig langsigtede resultater!

SE OGSÅ: SÅDAN OPBYGGER OG FASTHOLDER DU DINE NYE VANER

Invester i professionel hjælp, hvis du har brug for en hjælpende hånd til at få styr på vægten og livsstilen – én gang for alle!

 

NYD REJSEN MOD DINE MÅL I LIVET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her