HANGING KNEE RAISE » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du HANGING KNEE RAISE

Hanging knee raise (hængende knæløft) er en kropsvægtøvelse, der er rettet mod musklerne i de nedre mavemuskler (rectus abdominis)

For at udføre hanging knee raise (hængende knæløft) skal du bruge en vandret stang eller en anden robust overliggende struktur at hænge fra. En pull-up bar er et fitnessudstyr, der typisk bruges til at udføre pull-ups.

Pull-up stænger er typisk lavet af metal, og de monteret typisk på en væg, i et loft eller på en dørkarm, men andre stænger du kan hænge i kan også bruges. 

Pull-ups er en kropsvægtøvelse, der er rettet mod musklerne i den øvre ryg, arme og core. Øvelsen opbygger overkroppens styrke og forbedre grebsstyrken. Vil du vide mere om pull-ups, så tjek linket herunder, for nu skal vi se på hanging knee raises.

SE OGSÅ: PULL-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

Sådan udfører du øvelsen HANGING KNEE RAISE:

  1. Begynd med at tage fat i stangen med et overhåndsgreb og hæng med dine arme lige og fødderne fra jorden.
  2. Aktiver din kerne og løft dine knæ mod brystet, hold dem bøjet i en 90-graders vinkel. Sænk langsomt dine ben tilbage til startpositionen, mens du holder styr på bevægelsen.
  3. Det er vigtigt at holde kroppen ved lige og undgå at svinge eller bruge momentum til at fuldføre gentagelsen.

Du kan gøre øvelsen mere udfordrende ved at tilføje vægt til dine ankler eller ved at rette benene ud, mens du løfter dem op. Se hanging leg raises her:

SE OGSÅ: HANGING LEG RAISE » Sådan træner du øvelsen!

Det anbefales at starte med et lille antal gentagelser og gradvist øge antallet, efterhånden som din styrke forbedres. Hold fokus på at udføre hanging knee raises med korrekt form og teknik, så du undgår skader.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her