HIGH KNEE RUNNING IN PLACE » Sådan træner du øvelsen!

PRØV HIGH KNEE RUNNING IN PLACE

High knee running in place er en god cardioøvelse, der kan hjælpe med at forbedre din kondition og styrke dine benmuskler.

Det er flere gode grunde til at forbedre din kondition. En god kondition kan hjælpe dig med at opleve en øget energi og vitalitet i hverdagen, forbedre din generelle sundhed og velvære, og øge din evne til at udføre fysiske aktiviteter og sport.

En god kondition kan også hjælpe dig med at:

 • Forbedre din hjertes sundhed og reducere risikoen for hjertesygdomme
 • Forbedre din lungefunktion og øge din udholdenhed
 • Øge din styrke og fleksibilitet
 • Forbedre din krops sammensætning (færre fedtdepoter og mere muskelmasse)
 • Forbedre din søvn og mindske træthed
 • Øge dit velvære og reducere stress og angst

Det er vigtigt at bemærke, at det din sundhed ikke kun afgøres af at du er fysisk aktiv. Det er også vigtigt, at du har en sund og velbalanceret kost, at du sørger for tilstrækkelig hvile og søvn, og undgår skadelige vaner som fx rygning og overforbrug af alkohol mm.

Men at forbedre din kondition bidrager positivt til din sundhed, som igen afleder  mange positive effekter på din generelle sundhed, velvære og livskvalitet.

PRØV OGSÅ: JUMPING JACK » Sådan træner du øvelsen!

 

Sådan udfører du HIGH KNEE RUNNING IN PLACE

 1. Start med at stå oprejst med dine fødder placeret skulderbredde fra hinanden.
 2. Begynd at løbe på stedet, mens du bringer dine knæ op så højt som muligt. Fokusér på at trække dine knæ op mod din brystkasse, mens du lander blødt på dine fødder.
 3. Sørg for at holde din krop oprejst og dine arme ved siden af din krop, mens du løber. Det kan hjælpe med at holde din balance og gøre øvelsen mere effektiv.
 4. Hold en høj frekvens, mens du løber, og sørg for at trække dine knæ så højt som muligt.
 5. Start med at gøre øvelsen i et minut eller to, og arbejd dig gradvist op til længere intervaller, som du kan håndtere.

Det er altid fornuftigt at varme op inden, og det kan du fx gøre ved at løbe stille og roligt på stedet, og gradvist løfte benene højere i nogle minutter.

Du kan også variationer af øvelsen ved at tilføje armbevægelser, som at løfte armene over hovedet eller krydse dem foran kroppen, mens du løber. Dette kan gøre øvelsen endnu mere effektiv og hjælpe med at træne din core og overkrop muskler.

SE OGSÅ: PRØV EN FEDTFORBRÆNDENDE OG EFFEKTIV HJEMMETRÆNING

 

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her