PRØV EN FEDTFORBRÆNDENDE OG EFFEKTIV HJEMMETRÆNING

Forbrænd fedt med denne effektive hjemmetræning

I videoen, deler jeg en enkel, men effektiv hjemmetræningsrutine til at fedtforbrænde og komme i bedre form – helt uden udstyr!

Vil du lykkes med holdbart vægttab? Udfør denne fedtforbrændingstræning på regelmæssig basis, og følg øvrige kost- og fedttabsvejledning her på siden.

Husk at være konsistent på det niveau, som passer dig, og når du er klar, så gå til næste niveau. Du kan lave denne rutine hver dag, hver anden dag eller kombinere den med f.eks. disse 7 yderst effektive ABS-øvelser ind i mellem. Husk lidt er bedre end ingenting.

SE OGSÅ 7 BEDSTE ABS/SIX-PACK HJEMME TRÆNING (INGEN UDSTYR)

Hvis du vil slippe af med dine kærlighedshåndtag, se slankere ud og se synlige, tonede muskler på din krop, skal der typisk en reducering af kropsfedtprocenten til. Dit kropsfedt forhindrer dig i at se synlige ABS, se en six-pack og få tonede mavemuskler.

Opnå en lavere kropsfedtprocent på 3 forskellige måder:

1. Spis færre kalorier, end du forbrænder (kostcentret tilgang)
2. Forbrænd flere kalorier, end du spiser (aktivtetscentreret tilgang)
3. Kombiner metoderne ovenfor (typisk den bedste måde til langsigtede resultater)

Du kan træne og dine muskler kan blive større, men hvis din fedtprocent stadig er høj, vil du oftest ikke kunne se og opleve meget forandring.

Hvis du vil tabe dig, blive slankere og maksimere din muskelstyrke fra din træning? Så sørg for, at din kost er fornuftigt sammensat, så den støtter dig i dine kropslige mål.

Centrer de fleste af dine måltider omkring proteiner(gerne magre) og grøntsager. Spis tilstrækkeligt med kulhydrater, så kan præstere optimalt i forhold til din daglig aktivitet, træning og motion.

Hvis du ønsker at tabe dig, så sigt efter et dagligt proteinindtag mellem 1,6 og 2,2 gram protein per kilo lean(fedtfri) kropsvægt. Gå fx ud fra din idealvægt – ønskevægten.

KONSISTENS ER KONGE: Begynd ikke på nogen intensiv plan, program eller intention, som du ikke kan følge på lang sigt, for så vil de gode resultater, du ønsker, være dømt til fiasko fra starten.

DET ER 1000 GANGE BEDRE AT STARTE SMÅ OG VÆRE VEDHOLDENDE

Vi starter alle et sted! – Start i det små, men start i dag…

Hvis du vil have en slankere krop og mere markerede muskler, skal du også have fokus på at reducere din fedtprocent for at nå i mål. Prioriter en fornuftig kost, gode spisevaner og vigtigst af alt et kalorieunderskud over tid, da det er forudsætningen for vægttab.

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab, så tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Jeg deler enkle, men effektive øvelser og træningsprogrammer, som vil hjælpe dig til at komme i bedre form og få en slankere og stærkere krop derhjemme.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at komme i bedre form og leve et stærkere, sundere og gladere liv.

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Jeg vil gøre mit bedste for at guide dig til at lykkes.

Tak fordi du følger med…

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here