HJÆLPER “SUND” JUICE DIG TIL VÆGTTAB? » FÅ SVARET HER

HJÆLPER SUND JUICE DIG TIL VÆGTTAB » FÅ SVARET HER
HJÆLPER SUND JUICE DIG TIL VÆGTTAB » FÅ SVARET HER

HJÆLPER “SUND” JUICE DIG TIL VÆGTTAB?

Uhm… Juice den “sunde” juice på morgenbordet smager dejligt, men er du opmærksom på de mange “sunde” drikkekalorier, du indtager?

Jeg siger IKKE, at du skal vælge “usund” Fanta fremfor “sund” juice, MEN det kan du gøre og faktisk spare kalorier… Vidste du det?

Pointen er, at give dig indsigt i, at det vi måske tror er sundt og hjælpsomt for vægttab ikke altid er noget der hjælper os til at lykkes. Hvis vi ubevidst hælder en masse kalorier ned (måske dagligt), så kan det spænde ben for det vægttab, vi måske ønsker os.

SE OGSÅ: SMÅ DAGLIGE VALG DER GØR DIG FEDERE ELLER SLANKERE

 

Du kan lære at spise og drikke alt, mens du opnå vægttab…

Du kan både nyde den “sunde” juice, den “usunde” Fanta og alverdens andre kalorierige drikkevarer, men gør det med omtanke og i små mængder. Det er naturligvis mest vigtigt, hvis du ønsker at opnå vægttab og vægtbalance.

Med viden, omtanke og bevidsthed kan du tage styringen (tilbage) i dit liv. Du kan lære at nyde den mad og de drikkevarer, du elsker, nyder og holder af, mens du får styr på vægten.

Desværre går mange rundt og tror på, at hvis bare de spiser “sundt” og drikker “sundt”, så vil det altid udløse et vægttab før eller siden. Det er IKKE tilfældet, for vægttab afgøres IKKE af sund mad, men af din evne til at fastholde et kalorieunderskud.

SE OGSÅ: Vidste du, at “sunde” smoothies, kan spænde ben for vægttab? 

 

Ha’ en super skøn weekend 🤗👏

❤️ HAR DU (også) PRØVET (næsten) ALT? 🙈 …uden held

⭐️ Bliv klædt på med vejledning, viden og værktøjer til at lykkes én gang for alle!

🤗 Start i et nærværende og motiverende onlineforløb og få mere ud af livet.

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her