Vidste du, at “sunde” smoothies, kan spænde ben for holdbart vægttab?

Vidste du, at sunde smoothies, kan spænde ben for holdbart vægttab
Vidste du, at sunde smoothies, kan spænde ben for holdbart vægttab

Jo, “sunde” smoothies, kan sænde ben for vægttab

Måske du er typen, der vælger den “sunde” smoothie, fordi du ønsker at blive slankere, men “sunde” smoothies garanterer ikke vægttab

Ja, de “sunde” smoothies smager herligt (de fleste af dem). Måske du også har smagt en eller anden variant, der ikke burde stå på hylden – heldigvis smager de fleste heldigvis ganske fint.

Det gør de bl.a., fordi de, ligesom en helt almindelig Coca Cola, indeholder sukker. Jamen, smoothies er jo sammensat af sunde næringsfyldte ingredienser. Ja, det er korrekt, men den “sunde” smoothie indeholder stadigvæk en hel del drikkekalorier ligesom Coca Cola.

Skal jeg så forbyde mig selv at drikke “sunde” smoothies?

Nej, jeg nyder selv et glas smoothie i ny og næ, men jeg er meget bevidst om, at også de “sunde” drikke indeholder kalorier. Drikkekalorier smager typisk godt og nogle gange fantastisk, men de mætter dårligt per kalorier (ift. fx at spise mad for kalorierne).

Dine juice- og smoothievaner (og øvrige drikkekalorie-vaner), er typisk en lavthængende frugt, der kan spare dig for mange kalorier. En smoothies kalorier gør ingen stor forskel, men tænk på, hvordan kalorierne kan løbe op gennem uger, måneder og år.

Pointen er, at uanset om du vælger Coca Cola med sukker eller den ‘sunde’ smoothie, så nyd drikkekalorier med måde. Træf mere oplyste og bevidste valg fremover, og hjælp dig selv til at lykkes med at få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab.

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here