HJEMMETRÆN WIDE GRIP ROWS OG FÅ EN STÆRKERE RYG

WIDE GRIP ROWS HJEMMETRÆNING

Vil du gerne have en stærkere, bredere og mere robust ryg, så kan du hjemmetræne din ryg med wide grip rows – helt uden træningsudstyr!

Du kan få en stærkere ryg uden et dyrt fitnessmedlemsskab og et væld af træningsudstyr eller tunge håndvægte. Denne effektive rygøvelse kan laves hjemme hos dig selv indenfor eller udenfor – ja, stort set overalt.

I videoen, viser jeg dig, hvordan du træner øvelsen WIDE GRIP ROWS derhjemme uden træningsudstyr, så du kan få en stærkere, bredere og tykkere ryg.

Drømmer du om at blive bedre til pull-ups? Og det er der mange, der gør, så vil denne wide grip row øvelse med være en god øvelse at starte ud med at træne.

Det er meget nemmere at lave disse wide grip rows end det er at lave pull-ups. Men du bruger mange af de samme muskler, og derfor giver det mening, hvis du fx ikke kan tage en eneste pull-up på nuværende tidspunkt.

Gradvist kan du hæve stangen eller pull-up baren i takt med, du bliver stærkere, og til sidst vil du kunne tage en pull-up. Herefter en mere osv. 

 

TRÆNINGSFORSLAG TIL WIDE GRIP ROWS:

VIGTIGT: Vælg et tidspunkt tre realistiske dage om ugen. Dette vil hjælpe dig til at opbygge en sund og konsekvent træningsvane for langvarige resultater.

NIVEAU 1: Udfør kun 1 sæt med så mange gentagelser som muligt. Også selvom du kun kan tage én gentagelse. Arbejd dig op til 6-8 reps, og gå så til næste niveau.

NIVEAU 2: Udfør 2 sæt med så mange gentagelser som muligt. Tag 2 min pause mellem hvert sæt. Når du kan lave 8-12 gentagelser i to sæt, så går du til næste niveau.

NIVEAU 3: Udfør 3 sæt med så mange gentagelser som muligt. Tag 2 min pause mellem hvert sæt. Når du kan lave 8-12 gentagelser i to sæt, så går du til næste niveau.

NIVEAU 4 og derover: Nu har du skabt en ret stærk træningsvane, som du naturligvis skal holde ved. Byg vanen stærkere med flere øvelser, sæt og gentagelser gradvist.

Mit håb og min mission med hjemmetræningsøvelserne

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner GRATIS på min YouTube-kanal, som dit eneste personlige ONLINE GYM-MEDLEMSKAB – 100% GRATIS! » KLIK HER

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her