HJEMMETRÆNING AF BRYST OG TRICEPS MED TRICEP DIPS

HJEMMETRÆNING AF BRYST OG TRICEPS

Prøv en effektiv bryst- og tricepsøvelse, der giver dig stærkere og større bryst og overarme – Træn hjemme hos dig selv – uden træningsudstyr!

Overarmen består af dine biceps og triceps. Mange tror, at vi kun skal træne biceps for at få større arme, men hvis du vil have større arme, er dine triceps mindst lige så vigtige, hvis ikke vigtigere at få trænet. Hvorfor er tricepstræning også vigtigt?

Tricepsmuskelen udgør cirka to tredjedele af overarmen, og dermed den største del. Tricepsmusklen er placeret på bagsiden af overarmen i en hesteskoform.

Du ved måske, at biceps primære funktion, er at trække armen sammen ved albueleddet, når vi bøjer vores arm. Som modstykke til biceps, er vores triceps primære funktion, at forlænge armen ved albueleddet, når vi strækker vores arme.

Øvelserne i denne video, er perfekt designet til at hjælpe dig med at opbygge større arme og bryst. Så hvis du drømmer om stærkere, større og mere tonede triceps og brystmuskler hjemme hos dig selv, så prøv denne dips hjemmetræningsøvelse.

 

TRÆNINGSFORSLAG TIL BRYST OG TRICEPS

  • Udfør så mange gentagelser af triceps dips med god teknik som overhovedet muligt.
  • Hvil i 2-3 minutter mellem hvert sæt.

Hvis du er helt nybegynder, så start med ét enkelt sæt på tre realistiske dage om ugen. Tilføj så yderligere et sæt til din træning hver 14. – 21. dag.

Arbejd dig op til 3-4 sæt som en del af dine tre træningspas om ugen. Fasthold din tid til træningsrutinen på tre realistiske tidspunkter hver uge. Det vil hjælpe dig til at fastholde træningsrutinen, og dermed sikre dig holdbare resultater.

OBS: Giv dine muskler hvile i 24-48 timer, før du træner dem igen. Hver anden dag er derfor den maksimalt anbefalede træningsmængde pr. muskelgruppe.

Dette vil hjælpe dig med at restituere dig bedre og bygge dine arme større.

HUSK det er ikke når vi træner, vi bliver større. Det er, når vi sover efter en effektiv træning, at vores muskler restituerer og vokser.

Hvis du fx gerne vil oparbejde en træningsrutine på 20-30 minutter 3 dage om ugen fx man – ons – fre, så husk det typisk er mere holdbart at starte småt, og bygge på!

Du starter måske i det små, men at komme i gang, er det vigtigste! Lidt er bedre end ingenting.

HUSK: En øvelse om dagen, hver anden dag eller 3 dage om ugen er langt bedre end ingenting. Nogle få ekstremt intense træningspas, giver dig hverken synlige eller holdbare resultater. Kun holdbare indsatser, giver dig holdbare resultater!

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…
Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor…

– JohnnyRipped

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her