HJEMMETRÆNING FOR BRYST OG RYG – UDEN UDSTYR

TRÆN DIT BRYST OG DIN RYG DERHJEMME

Her får du 9 effektive træningsøvelser til at træne dit bryst og din ryg derhjemme helt uden træningsudstyr og fitnessabonnement

Jeg viser dig nogle af de bedste hjemmetræningsøvelser for bryst og ryg uden brug af træningsudstyr. Hvis du vil opnå resultater, så udfør disse træningsøvelser på regelmæssig basis. Træn hellere nogle få af bryst- og rygøvelserne, hvis hele programmet er for svært.

Lidt er bedre end ingenting, og vi starter alle sammen et sted. Vær nysgerrig på, hvor du skal starte, for at dine trænings- og motionsvaner kan holde resten af livet. Du behøver som sagt ikke noget træningsudstyr for at udføre denne ryg- og brysttræning, hvorfor du med fordel kan være nysgerrig på dit egen niveau gennem træningsøvelserne her.

 

Hvordan træner jeg bedst videoen bryst- og rygøvelser?

Personligt træner jeg altid kropsvægtøvelser til failure dvs. til udmattelse, hvor jeg ikke kan tage flere gentagelser. Eftersom belastningen med kropsvægt typisk ikke er så hård, som fx styrketræning med vægte, så skal der ofte flere gentagelser til for udmattelse.

Det afhænger naturligvis af dit træningsniveau og din kropsstyrke. Hav fokus på godt teknik og fremskridt i antal gentagelser og herefter antal sæt, du udfører. Hvis du vil have et antal gentagelser at gå efter i videoens øvelser, så sigt imod 15-25 gentagelser.

 

Jeg kan ikke udføre 15-25 gentagelser, hvad gør jeg så?

Det er helt normalt. Hør her, hvis du ikke kan tage 15-25 reps, så følg mit råd, om at træne hver øvelse til udmattelse – også selvom det, for dig, betyder 7, 5 eller 2 gentagelser.

Lidt er langt bedre end ingenting, og med tiden bliver du stærkere. Byg først træningsvanen, og forbedr den så efterfølgende! Vi skal alle starte et sted – start i det små, men start i dag! Hold fokus på, hvad du kan holde ved på den lange bane.

 

Her er de 9 effektive bryst- og rygøvelser, jeg viser dig i videoen:

1) Spike push-ups
2) Wide grip table rows
3) Decline push-ups
4) Narrow grip rows
5) Push-ups
6) Wide reverse grip table rows
7) Incline push-ups
8) Narrow reverse grip table rows
9) Incline narrow push-ups

 

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe dig…

Mit mål, er at dele selvforklarende, præcise og effektive hjemmetræningsøvelser, der hjælper dig til holdbart vægttab og stærkere krop – med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer som muligt, til at nyde et  slankere, stærkere og sundere liv.

Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

 

FÅ STYR PÅ HJEMMETRÆNINGEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her