HJEMMETRÆNING TIL BEN, BALLER OG LÆGMUSKLER

Hjemmetræn ben, baller og lægmuskler

Prøv nogle af de bedste hjemmetræningsøvelser, til at få stærkere, slankere og mere markerede ben, baller og lægmuskler.

Hjemmetræningsøvelserne her, kan give dig gode resultater. Opbyg stærkere ben, baller og lægmuskler derhjemme – helt uden udstyr. Bentræningsøvelserne egner sig fint som et træningsprogram til både en mænd og kvinder.

Alle træningsøvelserne er i videoen illustreret med, hvilken muskelgruppe og anatomisk retning, de er målrettet imod. Jeg håber, illustrationerne og mine eksempler, vil hjælpe dig til bedre at forstå øvelsernes formål og teknik.

 

Prøv træningsrutinen nedenfor til dine ben, baller og lægmuskler

  1. 3 sæt x 30 reps » Glute bridges
  2. 3 sæt x 30 reps » Body squats
  3. 3 sæt x 40 reps » Walking lunges (20 reps med hvert ben fremad)
  4. 3 sæt x 20 reps » Squat hold lægmuskelhævninger
  5. 3 sæt x 30 reps » Sumo squats
  6. 3 sæt x 30 reps » Høje skrå knæbøjninger fra Sumo squat

Hvis du er i forholdsvis fornuftig form, kan du enten lave bentræningsøvelserne separat en øvelse ad gangen eller samle dem i et stort supersæt. Separat er mere tidskrævende end supersæt-metoden – de er begge omtrent lige effektive.

Start hellere i det små, og byg gradvist på – end for voldsomt!

Ja, jeg nævner det igen og igen. Det gør jeg fordi min egen og mine mange års erfaring, med at hjælpe skønne mennesker til at lykkes, siger mig, at det er vejen til succes.

 

Hvordan opbygger jeg gode træningsvaner i det små?

Start fx med at vælge en af videoens bentræningsøvelser, som du udfører et enkelt sæt af en dag. Dagen efter eller med en dags mellemrum, udfører du endnu et enkelt sæt af en anden af videoen bentræningsøvelser.

Byg stille og roligt på og skru gradvist op uge for uge. Det må ALDRIG blive for træls, utilfredsstillende og opslidende at opbygge træningsvanen, for så holder den ikke.

Mit mål, er at dele selvforklarende, præcise og effektive hjemmetræningsøvelser, der hjælper dig til holdbart vægttab og stærkere krop – med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer som muligt, til at nyde et  slankere, stærkere og sundere liv.

 

HVORFOR INVESTERE TIDEN OG INDSATS I DIG SELV?

Mine øvelser, træningspas og guider dig med at øge styrken af ​​vigtige muskelgrupper, der er nødvendige i hverdagen, holde dine muskler og led smidige og fleksible og forbedre deres effektivitet.

Derudover vil regelmæssig aktivitet, træning og motion styrke kapaciteten i dit hjerte, lunger mm. Plus du vil reducere risikoen for at få skader. Fordelene er uendelige.

 

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…

Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

 

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING OG MOTION

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her