Sprøde (Low-Carb) bruschetta’s og spicy tomatsuppe med mozzarellaost

Hurtig, nem og smagfuld tomatsuppe med sprøde bruchetta's (Low-Carb)
Hurtig, nem og smagfuld tomatsuppe med sprøde bruchetta's (Low-Carb)

Sprøde (Low-Carb) bruschetta’s og spicy tomatsuppe

Hva’ siger du til at få varmen indefra? Prøve de sprøde (Low-Carb) bruschetta’s og den spicy tomatsuppe med frisk mozzarellaost

 

Enkelt, lækkert og velsmagende…

Smagfulde og veltilberedte kødudskæringer, er noget jeg virkeligt elsker at spise. På den anden side elsker jeg også med jævne mellemrum, er at afveksle med en god omgang varm suppe.

Her får du et skønt bud på en tomatsuppe med sprøde “Low-Carb” bruschetta’s. En skøn opskrift som vil give dig varmen i kroppen og mætte dig behageligt og længe.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hurtig, nem og smagfuld tomatsuppe med sprøde bruschetta's (Low-Carb)
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Hurtig, nem og smagfuld tomatsuppe
  • 1 dåser hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 porre
  • 1 løg
  • 100 gram knoldselleri (kan undlades)
  • 1 god dusk frisk basilikum eller tilsvarende tørret
  • 2 fed hvidløg
  • 50 gram flødeost pikant
  • 20-25 gram smør
  • salt
  • Friskkværnet sort peber
  • Chili
  • ½ klump frisk mozzarellaost
Brød til Low-Carb bruschetta's (Giver 4 af de viste bruschetta's)
  • 2 æg
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 6 spsk pofiber
  • 4 spsk mandel- eller hasselnøddemel(jeg lavede det selv i minihakker)
  • 4 tsk hør- eller sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk oregano
Fyld til bruschetta's (fyld til 4 bruschetta's)
  • 1 spsk tomatsuppe til hver bruschetta
  • 1 tomat
  • 1 champignon
  • 4 spsk skinke i tern eller strimler
  • 8 skiver frisk mozzarellaost
  • 4 drys oregano
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver tomatsuppen
  1. Rens, skral og snit porre, løg, hvidløg, knoldselleri. (Blendes senere, så bare gør det lidt kvikt)
  2. Smelt smøret i en stor gryde, og sauter porre-, løg-, hvidløgs- og knoldselleristykkerne af i smøret i nogle minutter. Tilsæt tomatpuréen og lad den brune af i yderligere et minut.
  3. Tilsæt flåede tomater og basilikum til gryden, og lad det simre/småkoge i 10 minutter.
  4. Blend tomatsuppen, tilsæt fløde/flødeost og smag til med salt, peber og chili. Tip! Er tomatsuppen for tyk, så kom lidt vand i. Er tomatsuppen for tynd, så lad den koge mere ind, ved middel varme.
  5. Server din smagfulde tomatsuppe. Lad et par både friskskåret mozzarella smelte ud i den varme suppe.
Sådan laver du de lækre bruschetta's
  1. Bland alle ingredienserne til brødet godt, og form dejen i cirka 0,5 - 1 cm tykkelse, i bunden af en firkantet fad, som kan gå i mikroovnen/ovn.
  2. Giv bruschettabrødet 1,5 minut ved fuld effekt i mikroovnen eller bag det i cirka 10 minutter ved 200 grader i almindelig ovn.
  3. Tag bruschettabrødet ud og skær det i passende stykker. Smør lidt af tomatsuppen på hver af bruschettabrødene, og kom resten af fyldet på.
  4. Bag herpå dine bruschetta's i yderligere 5-7 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og mozzarellaosten er gratineret.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here