JULEN ER MAGISK, MEN DET ER JULEMAD OG JULESLIK IKKE

JULEN ER MAGISK, MEN…

Du kan spise and, flæskesteg, sovs, brunede kartofler, risalamande og pebernødder året rundt. Kun Juletiden er tidsbegrænset og magisk!

Er du en af de mange der spiser “for meget” julemad, juleslik og juleknas for ikke at gå glip af noget? Så gør videoen dig klogere på, hvorfor du ikke går glip af noget!

Når Julen er over os, får vi serveret julemad, juleslik, æbleskiver, juleknas og julekager allevegne, men er vægtbalance er et fokus for dig, så se videoen!

Det er ganske vidst kun Jul én gang om året, og julen er på mange måder magisk, men det er julemaden, juleslikket og juleknaset ikke. Det kan vi spise hele året.

SE OGSÅ: Ligegyldig merspisning findes ikke » STOP, det gør en stor forskel!

 

Ja, det er kun Jul én gang om året, og Julen er magisk, men…

Giver vi Julens mad, slik, knas og fristelser i det samme magiske skær som selve den tidsbegrænsede højtid, skaber vi fiktiv stress, knaphed og julemagi omkring “noget”, vi har mulighed at nyde hver eneste dag året rundt. Ja, lige når vi ønsker det.

Der er ingen grund til at spise uhæmmet løs i Julen, for ikke at gå glip af noget.

Det er en fiktiv tænkning, tro og overbevisning, der ikke hjælper dig til at nyde julens fristelser i sunde mængder, der støtter op om din vægtbalance. Du går ikke glip af noget, for du spise julemad, slik og knas i morgen, til sommer – ja, hele året.

SE OGSÅ: JULEGUIDE: Så mange kalorier er der i juleslik, kager og fristelser

 

Vil du gerne holde styr på vægten Julen igennem?

Så mind dig selv om, at det hele er tilgængeligt i morgen, og dagen efter, og resten af året. Bare fordi julen kun forløber i en begrænset tid hvert år, gælder det ikke for julemaden, juleslikket og julekagerne.

Du kan sagtens købe/lave/spise and, flæskesteg, sovs, brunede kartofler, risalamande, pebernødder og konfekt året rundt.

Lad os holde fast i, at Julen er magisk, men lad os fjerne den fiktive magi omkring julemaden, juleslikket og julekagerne, for intet af det har en reel tidsbegrænset tilgængelighed.

Jeg håber, du får en helt fantastisk og magisk jul!

SE OGSÅ: Jagt mandelgaven uden at spise kvalmende mængder risalamande

 

FÅ STYR PÅ DIT JULE-SLANKE-MINDSET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her