KALORIEFORSKELLEN PÅ SODAVAND MED SUKKER OG LIGHT

KALORIEFORSKELLEN PÅ SODAVAND MED SUKKER OG LIGHT
KALORIEFORSKELLEN PÅ SODAVAND MED SUKKER OG LIGHT

SODAVAND MED SUKKER VS LIGHT SODAVAND

Valget er dit, men slås du med vægten og ønsker vægttab, så giver det kaloriemæssig mening af drikke light, fremfor sodavand med sukker.

Nyd gerne almindelig sukkersødet Pepsi (eller enhver anden sukkersodavand), men vær meget opmærksom på det her: Du kan drikke hele 107 Pepsi MAX (eller anden light sodavand) for samme mængde kalorier, som 1 Pepsi med sukker indeholder.

Pointen gælder naturligvis ikke kun Pepsi, men alle sodavand med sukker.

I en travl hverdag styret af vanens magt, kan det være svært at se konsekvenserne af vores små mad- og drikkevalg i et større perspektiv. Vanens magt er stærk, og har vi først tillagt os at drikke fx sukkersødet sodavand, skænker vi det sjældent en tanke.

SE OGSÅ: DRIKKER DU LIGHT OG SUKKERFRI (aspartam)? SÅ RISIKERER DU…

Ønsker du brændende et holdbart vægttab, så start her (i dag)

Vi har alle nogle blinde vinkler i vores liv. Valg, vaner, handlinger og adfærd, som vi ikke registrerer, tillægger bevidsthed og dermed overser.

Når vægttab og livsstilsændring er et fokus, så skabes holdbare resultater gennem holdbare vaneændringer. Derfor er det afgørende, at vi bliver mere bevidste omkring konsekvenserne af de valg, vaner og handlinger, vi ellers overser i det daglige.

Drikkekalorier smager godt, men mætter forfærdeligt dårligt. Vi reducerer ikke vores madindtag nævneværdigt, hvis overhovedet, fordi vi drikker en sodavand med sukker til maden, vel? Nemlig, dermed bliver drikkekalorierne til kalorieoverskud.

LÆS OGSÅ: DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

 

Hvad afgør om jeg taber mig og lykkes med vægttab?

Grundlæggende afgøres dit vægttab af, om du formår at fastholde et kalorieunderskud over tid. Selvom du forvirres af myter om, at bestemt mad, fødevaregrupper, kropsformer, blodtyper, spisetidspunker, antal måltider osv. afgør vægttabet, afgøres vægttab af:

DIN EVNE TIL AT FASTHOLDE KALORIEUNDERSKUD

Det er enkelt, men sjældent let at lykkes, hvorfor mange får brug for en professionel hjælpende hånd på vægttabsrejsen. For at lykkes med vægttab, skal der styr på de vaner, den adfærd, de tanker, følelser, situationer osv. der ligger til grund for vores spisning.

Modsat hvad du og mange andre skønne mennesker tror, så handler vægttab kun i mindre grad om HVAD, du spiser. At lykkes med et holdbart vægttab, handler i højere grad, om at får styr på HVORDAN og ikke mindst HVORFOR vi spiser.

Et godt sted at starte selv er dog, at du i det små udskifter og justerer til bedre valg i forhold til HVAD du spiser og drikker. Her er drikkekalorier fx sodavand med sukker, der skiftes ud med light sodavand – et glimrende livsstilsændrende tiltag.

I mine onlineforløb arbejder jeg netop med de bagvedliggende psykologiske mekanismer, årsager, drivkræfter, bevæggrunde, der ligger til grund for overvægttab. Overvægten er nemlig typisk årsagen på bagvedliggende udfordringer eller problemer, om du vil.

SE OGSÅ: Har du EGENTLIGT SUCCES med din kostretning ift. vægttab?

 

Derfor virker slankekure, suppekure, kålkure osv. ikke

Her er en slankekur eller en kostplan – følg den! Mens du følger planen, kuren eller anvisninger om HVAD du må spise, kan du sagtens opnå resultater. Men arbejder du kun med HVAD og ikke HVORDAN og HVORFOR, så symptombehandler du sandsynligvis.

Symptombehandling (slankekure, kostplaner eller en hidsig inkompetent coach, vejleder, behandler) giver dig måske kortvarige vægtmæssige resultater. Du skal afgøre om mere YoYo-vægt er det, du ønsker?

Hvis du ønsker og drømmer om, at lykkes med et holdbart vægttab – én gang for alle, så er det nødvendigt, at du får styr på de bagvedliggende årsager til din overvægt og spisning.

Jeg håber artiklen, har givet dig indsigt i, at sodavand med sukker kan spænde ben for din vægtbalance og ønske om vægttab. Her ud over håber jeg, at du har fået indsigt i, hvorfor vejen til vægttab er enkel, men sjældent let.

Hvis det var nemt at tabe sig, så havde den 50% overvægtige verdensbefolkning, jo “bare” klaret det selv – lynhurtigt! 

Et holdbart vægttab og varige livsstilsændringer er sjældent nemt, fordi det handler mest om HVORDAN og HVORFOR, vi spiser! (Alt det mellem ørerne)

Sig til, hvis du får brug for en hjælpende hånd!

Pssst… Husk på, at selv de små valg, du finder ubetydelige, kan gøre en stor forskel, når ugen, måneden og året er omme. Start din vægttabsrejse med små justeringer.

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here