KALORIERIGE JA TAK TILBUD GØR DIG TYK OG OVERVÆGTIG

Har du tænkt over, hvad du med JA TAK TILBUD, siger JA TAK til Eller overser  du (også) prisen på badevægten
Har du tænkt over, hvad du med JA TAK TILBUD, siger JA TAK til Eller overser  du (også) prisen på badevægten

KALORIERIGE JA TAK TILBUD

Tænker du nogensinde over, hvad du med JA TAK tilbud, siger “JA TAK” til? Eller overser du (også) “prisen” på badevægten?

Det er nemt at overbevise sig selv om, at vi skal slå til lige nu, hvor chancen for det billigt JA TAK tilbud gælder. Men er du klar over, hvordan de kalorierige JA TAK tilbud, bliver til selvanbragte kaloriebomber under vores vægtbalance og vægttab?

Videnskaben inden for adfærdspsykologi understøtter klart: “At det vi køber med hjem, det spiser vi.” Derfor dykker artiklen ned i, hvorfor disse JA TAK tilbud ofte udgør en udfordring for vores sundhedsmål, vægtbalance og ønsker om vægttab der holder resten af livet.

SE OGSÅ: “JA TAK”-TILBUD ER KALORIEFÆLDER, DER GØR DIG FEDERE

 

LADER DU TILLADELSESTANKERNE VINDE?

Du kender dem sikkert allerede? Tilladelsestankerne der altid forsøger, at overbevise dig om, at du sagtens kan styre “det” denne gang. Men når det nu igen og igen har vist sig at være løgn, så er dit selvbedrag lige så åbenlyst, som tissetrangen efter tre store fadøl.

Begynd at være ærlig overfor dig selv. Fortæl den lyststyrede (og mindre fornuftige) del af din hjerne, at du ved hvad det koster dig i dårlig samvittighed, ringere velvære og mindre glæde, når du igen “tager dig selv i” at have spise 2 kilo fudge alt for hurtigt.

Nej, det gælder naturligvis ikke kun fudge, du kan selv indsætte et af de meget fristende JA TAK tilbud, du har tendens til at købe.

SE OGSÅ: SÅDAN FÅR DU MEGET NEMMERE VED AT SIGE “NEJ TAK”

 

DET VI KØBER, DET SPISER VI

Gør det nemmere for dit fremtids jeg at lykkes, fremfor at lade de kreative tilladelsestanker sejre. Begynd at sige “PÆNT NEJ TAK” oftere, hvis du drømmer om sundere vægtbalance og holdbart vægttab.

Hellere betale lidt mere for mindre portioner, for der i gennem at hjælpe dig selv tættere på dine langsigtede vægttabsmål.

SE OGSÅ: BILLIGE “JA TAK”-TILBUD KAN NEMT BLIVE DYRE PÅ VÆGTEN

 

“PROBLEMET” ER IKKE KUN JA TAK TILBUD

Med supermarkeder og forretninger, der ofte frister os med tilbud som “køb én, få én gratis” eller store mængderabatter på kalorierige snacks, fritter, færdigretter og andet junk, er det let at blive fristet til at fylde vores indkøbskurv op med kaloriebomber.

Adfærdsvidenskaben viser klart, at vores miljø spiller en afgørende rolle i vores spisevaner. Når vi har tilgængelighed af kalorierige fødevarer derhjemme, øger vi sandsynligheden for at indtage dem, selvom vi oprindeligt havde intentioner om at “kunne styre det”.

For at undgå disse selvanbragte kaloriebomber, er det afgørende at være proaktiv. Dette omfatter bl.a. at tage styring over indkøbslisten, undgå indkøb i sulten tilstand og forpligte sig til at købe og øge tilgængeligheden af sundere valgmuligheder derhjemme.

Ved at anvende adfærdsvidenskaben og ved at være bevidst om vores indkøbsvaner kan vi opnå en sundere balance og støtte vores vægtbalance og evt. ønskede vægttab. Begynd at skabe et miljø, der understøtter dine ønsker om sundhed, velvære og vægtbalance.

Lad os tage kontrollen over vores madmiljø, indkøbsvaner og bevæge os mod en sundere fremtid.

SE OGSÅ: JO, STØRRELSEN BETYDER NOGET (PÅ CHOKOLADEBAREN)

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

“JA TAK” DEL GERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her