JA TAK-TILBUD | Det SKAL du vide inden du siger JA TAK!

Vores omgivelser er forsat plastret til med “GODE” JA-TAK tilbud, og det er enormt fristende at gøre sig nogle gode køb!
 
Ofte er det meget energitætte fristelser som fx 50 stk kæmpe karamelfyldte skildpadder, 40 stk Spangsberg Flødeboller eller 1 kg af dit favoritslik som du kan få til en god pris.

MEN…

 
At prisen er god, gør bare ikke nødvendigvis JA-TAK tilbuddet godt for dig i forhold til dine mål, ønsker og drømme i livet.
 
Hvor nemt tror du, du har gjort det for dig selv at få succes med ønsket om fx et vægttab, hvis skåle, skuffer og skabe er lagerhotel for store mængder af dine yndlingsfristelser?
 
NEJ VEL, og så kan du slå dig selv oven i hovedet hver gang du ikke mestre selvdisciplin og viljestyrke nok til at lade være!
DET SKAL DU VIDE…
 
Sætter du selv den mest selvdisciplinerede og viljestærke jægersoldat i omgivelser der dræner begge ressourcer, så er det blot et spørgsmål om tid før soldaten bukker under.

HAR DU VIRKELIG BRUG FOR JA-TAK TILBUDET?

 
Forsæt de gode indkøb, bare gør det med større omtanke for dine overordnede og langsigtede glæde, trivsel og velvære.
 
…og det er nemmere sagt en gjort, for vores hjerne er designet til at foretrække øjeblikkelig belønning, fremfor en udskudt belønning som fx et vægttab på den lange bane.

I STEDET BØR OMGIVELSERNE DESIGNES SÅ DE:

 
» Hjælper os selv til at skabe de succeser, vi ønsker i livet.
» Gør det nemmere for os selv, at leve livet vi ønsker.
Ha’ den skønneste dag allesammen
– DEL, GEM & HJÆLP andre godt på vej i livet…

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here