“NEJ TAK” » Sådan får du nemmere ved at sige fra og stå ved dig selv!

“NEJ”… er et kort ord, der kan være svært ved sige

Hvorfor er det så svært at sige “NEJ”, og hvordan får du nemmere ved at sige “NEJ” fremadrettet? Det tager vi en snak om i dagens video

Har du (også) svært ved at sige nej? Måske er det fordi, du er bange for at skuffe andre, gøre dem sure eller kede af det? Måske det er fordi din personlighed er pleasende, omsorgsfuld og behaglysten, og du derfor ikke bryder dig om, et konfronterende “nej”.

Det kan også være, fordi du føler, at du ikke er god nok, hvis ikke du gør og tager imod det, andre ønsker og tilbyder dig? Grundende kan og er typisk noget i stil med det nævnte, men der kan naturligvis også være andre årsager til, at det er svært at sige “nej”.

Mange mennesker har svært ved at sige “NEJ” og få sagt fra.

Mange mennesker spiser så at sige deres “nej’er” op, fremfor for at stå ved det nej, de føler, mærker og oplever indeni. Kender du det?

Vi kan ende med helt at miste følingen med os selv, fordi vi bliver for overoptaget af andres meninger, og dermed glemmer hvad vil selv synes, mener og føler.

I videoen, giver jeg dig nogle effektive værktøjer og metoder, hvorpå du kan reducere mængden af “nej’er”, som du spiser fremadrettet. 

Det vi træner, bliver vi bedre til… Sådan er det både, når vi spiser vores nej’er, og når vi står ved vores nej’er.

 

Hvordan øver du dig så egentlig på at sige “nej” og få sagt fra

Mange (specielt bulderbassertyper) mener, at det bedste “nej”, er et klart og tydeligt “nej”. Men det er efter min mening ikke altid den bedste måde at øve sig på, hvis ikke det ligger naturligt til din personlighedstype.

Det er enkelt, men ikke altid let, at få sagt nej. I videoen, får du nogle alternative måder at sige “nej tak” på. Jeg inviterer dig til, at øve dig i virkeligheden. At begynde at stå mere og mere ved det “nej”, du i forskellige situationer føler inden i.

Øvelse i alternative måder at sige “NEJ” på, vil med tiden give dig mere selvtillid, selvværd og styrke dig i dine personlige værdier, beslutninger og mål i livet.

Her er nogle få alternative måder at sige “nej tak” på:

  • Jeg snupper lige en lille smagsprøve (og siger nej til hele kagestykket)
  • Jeg gemmer kagen til min kaffe senere (og siger nej, ved at smide det ud)
  • Jeg er simpelthen stop mæt lige nu, men hvor ser det lækkert ud.
  • Jeg gemmer min appetit til frokost, så ser jeg på din lækre kage senere.

De to sidste eksempler er bløde måder at sige direkte “nej tak” på, men de er effektive. Prøv dem og mange flere af i virkeligheden, og find dine favoritter.

 

HUSK at et “NEJ” til andre ofte betyder et stort “JA” til dig selv!

Husk, at et “NEJ” til andres ønsker, behov og forventninger, ofte betyder et stort “JA” til dig selv, og dine egen ønsker, behov og forventninger.

Stå ved dig selv, din identitet og dine værdier i livet, og find kreative måder at lykkes på! Andres måde, metode og vej, er ikke nødvendigvis din!

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here