STYR KALORIERNE I DIN KAFFE, CAPPUCCINO, LATTE MM.

Så mange drikkekalorier er der i dine kaffe-, cappuccino- og lattefavoritter
Så mange drikkekalorier er der i dine kaffe-, cappuccino- og lattefavoritter

KAFFE, CAPPUCCINO, LATTE MM.

Oversigten viser de typiske kaffe-, cappuccino- og lattefavoritter, og deres mange drikkekalorier, du nemt kan overse i dine kaffevaner!

Måske du som jeg elsker en rigtig god kop kaffe eller måske 2, 5, 7 eller 10 kopper om dagen… Ja, når vi elsker noget kan det godt tage en smule overhånd.

Drikker du nogle eller måske en del kopper kaffe om dagen, så kan dine kaffevaner hurtigt få ret stor betydning for fx at opnå et fedttab eller holde vægt i ro og balance.

SE OGSÅ: KALORIEFÆLDEN DU MÅSKE OVERSER I DINE KAFFEVANER

 

Din lækre firmakaffe kan gøre dig rundere og tungere

Ja, den nemme, lækre og smagfulde firmakaffe kan hurtigt forføre os til et uønsket indtag af ekstra kalorier og derpå en vægtøgning, vi ikke ønsker. Her er der tale om knap så støttende kaffevaner, og så er det med at skifte kurs hurtigt, smart og effektivt.

SE OGSÅ: DINE KAFFEVANER GØR DIG FEDERE OG STOPPER DIT VÆGTTAB

 

Kan jeg kun drikke sort kaffe, hvis jeg ønsker holdbart vægttab?

NEJ, det skal du naturligvis ikke – ikke medmindre du ønsker det. Ligesom med alt andet handler det om mængden, og blot ved at træffe “BEDRE” valg kan du komme langt.

Fx kan du begynde at nyde blot halvdelen af den mængde, du plejer at anvende i din kaffe eller for den sags skyld te eller som tørstslukker.

Du får hverken ekstra stjerne eller fjer i hatten af at indgå rigide aftaler med dig selv om at leve i askese og undlade den nydelsesfulde afrunding som mælk tilføre din kaffe.

Tvært imod vil du snarere opleve en MEGET kortsigtet plan, som du kan skrotte efter nogle få uger – kun afløst af endnu en fiasko følelse, fordi du igen ikke kunne holde planen!

HUSK: Hvis din plan ikke giver dig succes, så er din plan ikke den rigtige for dig. Sig til hvis jeg skal hjælpe dig med at lave en vinderplan, der giver dig de resultater, du ønsker – én gang for alle!

SE OGSÅ: KAFFEVANER » SÅDAN SPARER DU MANGE KALORIER

Book en GRATIS introsamtale med mig nedenfor…

 

FÅ STYR PÅ DINE KAFFEVANER

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her