KAN JEG SPISE FLØDEBOLLER MENS JEG OPNÅR VÆGTTAB?

SPIS FLØDEBOLLER, MENS DU OPNÅR VÆGTTAB
SPIS FLØDEBOLLER, MENS DU OPNÅR VÆGTTAB

SPIS FLØDEBOLLER, MENS DU OPNÅR VÆGTTAB

JA, de to positive ting er forenelige. Du kan sagtens spise flødeboller, mens kommer i bedre form og opnår et holdbart vægttab

Mange tror fejlagtigt, at vægttab og det, at spise flødeboller ikke kan eksistere på samme tid, men det er en fejlagtig konklusion.

Du kan nemlig (lære at) spise alt du nyder, elsker og holder af, mens du opnår et holdbart vægttab, så længe du indtager sunde mængder.

SE OGSÅ: DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

 

Hvad er sunde mængder ift. til vægttab?

Godt spørgsmål. Sunde mængder kan vi definerer som mængden, du kan indtage af enhver salgs mad, du nyder, elsker og holder af, mens du holder ønskekursen i dit liv.

Hvis du ønsker et vægttab, er din ønskekurs, at indtage færre kalorier, end du forbrænder. Kalorieunderskud er nemlig forudsætningen for vægttab. Hvis du efter dit vægttab, ønsker at holde din vægt, skal ønskekursen kaloriemæssigt rettes til et ligevægtsindtag.

Nyd en enkelt flødebolle fremfor 2, 3, 4 eller flere flødeboller. Du kan stadigvæk nyde flødeboller, men nyd dem i sunde mængder af og til – og ikke for ofte.

SE OGSÅ: KALORIELOGIKKEN BAG DIN VÆGT OG ETHVERT VÆGTTAB

 

Hvordan spiser jeg så helt konkret sunde mængder mad?

Jeg vil invitere dig til at spise præcis det, du gør lige nu, men med en ændring. Du reducerer mængderne af den mad og de drikkevarer, du indtager. Reducer mængderne en lille smule uge for uge, indtil du oplever et vægttab på omkring 250-500 gram per uge.

Med tiden bliver du mere bevidst om, hvad sunde mængder er for dig i forhold til vægttab. Vi har brugt årevis på at tillære os, vores nuværende spisevaner, og derfor falder mange i fælden, hvor de går for hurtigt med restriktivt frem, spisevanerne skal ændre.

Alt-eller-intet og enten-eller tankegangen spænder ben for millioner af mennesker, og er sjældent den bedste vej til succes. Typisk fordi, vi oplever for store afsavn, og når vi så spiser noget “syndigt og forbudt”, så føler fiasko, falder i ALL-IN fælden og fejler igen.

Hvis flødeboller er “forbudte og syndige”, så spiser vi ofte ikke bare én, men hele pakken, får kvalme, dårlig samvittighed. Tankevanen om forbudt spisning, leder til handlemønsteret, som leder til overspisning, kalorieoverskud og overvægt.

Her stopper det så ikke nødvendigvis. Mange oplever dårlig samvittighed af ovenstående reaktionsmønster, hvorfor den den dårlige samvittighed, så kan igangsætte mere spisning.

SE OGSÅ: GRATIS KALORIEBEREGNER TIL VÆGTTAB OG VÆGTØGNING

 

Vores hjerne er designet til at være draget mod det forbudte

Vores hjerne er draget hen imod det forbudte, det syndige, det vi ikke må eller kan få, og derfor ender mange i pendulspisning med strike forbud og restriktioner.

Hvis du ønsker mere madro, mindre madstress og at få bedre styr på vægtbalancen, så kræver det den rette mentale indstilling – det rette mindset. Jeg håber, at alle mine artikler, videoer, motionstips og opskrifter, vil hjælpe dig godt på vej.

SE OGSÅ: SYNLIGHED I DIT MADMILJØ ØGER SANDSYNLIGHEDEN

Øv dig på at nyde i mindre mængder – sunde mængder.

Nyd mindre, meget mere!

Gør brug af de tricks og teknikker, der virker bedst for dig

~ Alle kneb gælder – Kom så! Du kan godt!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her