DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

DIT MADMILJØ PÅVIRKER VÆGTEN

“Jeg kan sagtens styre det”, siger du til dig selv, mens du køber den ene energitætte kaloriefælde med hjem efter den anden

Nej, du kan sandsynligvis heller ikke styre det denne gang. Bruger du 20 sekunder på at kaste et blik tilbage i tiden, så viser dine (mange) tidligere oplevelser dig det også klar og tydeligt, ikke sandt?

Alligevel står du troligt op til hver weekend, og lader dig forføre og overtale med flere af dine egne røverhistorier om, at du sagtens kan styre de store indkøb af fabelagtige fristelser til rabatpriser…

I videoen bliver du meget klogere på, hvordan dine egne røverhistorier igen og igen spænder ben for dig, samt hvordan du lykkes bedre fremover.

Uanset om det gælder den “obligatoriske” fredagsslik, chips & snacks, kage, is eller hvad end du må have en “sød” tand for, så hjælper videoen dig til at droppe dine evindelige røverhistorier, designe et bedre madmiljø og få styr på vægten – én gang for alle!

SE OGSÅ: VIRKELIGHEDEN ER KLOG, SÅ DROP DINE RØVERHISTORIER

 

JEG HAR RYGRAD SOM EN REGNORM – NOT!

Nej, du har ikke rygrad som en regnorm. Drop din negative selvsnak, og brug din tid, energi og ressourcer bedre. At lykkes handler i mindre grad om “rygrad”/selvdisciplin, og større grad om, hvordan vi anvender den viljestyrke, selvkontrol og selvdisciplin, vi har!

Vores viljestyrke, selvkontrol og selvdisciplin er en begrænset ressource, som med fordel kan anvendes strategisk smart, til at designe et miljø og nogle omgivelser, der hjælper os, når selv samme ressource er brugt op, og autopiloten har styringen.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Slaget skal ikke slås i svært og ugunstigt terræn, når modstandskraften er minimal. Slaget skal vindes tidligere og typisk andetsteds, end du sikkert er vant til.

LÆS OGSÅ: Ryd op i dine dårlige madvaner, og gør det nemmere at leve sundt

 

VI KAN IKKE HÆLDE AF EN TOM KANDE…

Vi kan erobre verden, når “kanden” med viljestyrke er fuld, og vi oplever medvind i livet, men når “kanden” er tom, kan vi ikke hælde fra den – og pludselig befinder vi os mest af alt i et frit fald, hvor omstændighederne styrer slagets gang, fremfor os.

SE OGSÅ: 3 “SUNDE” KALORIEFÆLDER DER NEMT KAN SPÆNDE BEN

Er din garderobe blevet mindre? Er tøjet begyndt at stramme de helt forkerte steder? Så prioriter at se denne video til ende. Jeg guider dig også til, at hjælpe dig selv bedre på vej i rejsen mod at få styr på vægten – én gang for alle.

OBS. Videoen tager dig igennem nogle af de typiske blinde vinkler, som vi mennesker igen og igen overser. Videoen afdækker ikke evt. uforløste bagvedliggende årsager/sygdomme som fx spisning på følelser, overspisning, tvangsspisning mm.

SE OGSÅ: SLUK FOR DIN VANESTYREDE AUTOPILOT LIDT OFTERE

 

DROP SELVBEDRAGET OG STYR DIT MADMILJØ

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her