Kinaradise-“Pasta” med kødsovs og blandet salat

Kinaradise-
Kinaradise-"Pasta" med kødsovs og blandet salat

2-4 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  50min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Pasta med kødsovs kender vi alle sammen godt. Her får du opskriften på en super lækker Low-Carb udgave af den velkendte ret. Du vil ikke savne pastaen, for kinaradisen levere et skønt alternativ, som til fulde opfylder helhedsoplevelsen af måltidet.

Lav en skøn blandet salat til din kinaradise-“pasta” med kødsovs, så sikrer du at hele familien også får et godt skud næring fra de sprøde grønne kilder.

5 from 1 reviews
Kinaradise-"Pasta" med kødsovs og blandet salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
 
Ingredienser
Kinaradise-“Pasta”
  • 1 stor Kinaradise
  • 25 g Smør
Kødsauce
  • 500 g Hakket oksekød
  • 1 dåse Flåede tomater
  • 2-3 dl Rødvin
  • 2 glas Champignon
  • 1 stort Løg
  • 1 Gulerod
  • 1 Rødbede
  • 3 store fed Hvidløg
  • 25 g Smør
  • 2 spsk Æblecidereddike
  • 1 halvt Æble eller Pære
  • Smag til med diverse krydderurter fx Oregano, Basilikum, Timian
  • Smag til med Hav- eller Stensalt, friskkværnet Peber, Chili mm.
  • Tilføj evt. fund eller bouillon for mere smag.
Blandet salat
  • 1 Broccoli hoved
  • 2-3 store Champignon
  • 1 rød Peberfrugt
  • 2 Gulerødder
  • 1 håndfuld Valnødder
  • 1 klump frisk Mozzarella
Tilberedning
  1. Smelt smøret til kødsovsen i en passende størrelse gryde. Rens, klargør og grovhak løg, gulerod, rødbede, hvidløg, æble/pære og lad det brune af med champignon i 3-5 minutter.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne med undtagelse af oksekødet. Lad det simrer i yderligere 5 minutter og blend sovsen godt igennem med en stavblender.
  3. Brun oksekødet af og tilføj kødet til sovsen (Bruning kan udelades, hvis du vil spare opvasken). Lad kødsovsen simrer i 20-30 minutter og gerne mere.
  4. Rens og skræl kinaradien og strimmel den op fra ende til anden med din spiralizer, juliennejern eller tilsvarende, der kan lave pastalignende strimler ud af kinaradisen.
  5. Bring ca. 2-3 cm vand i kog i bunden af en passende gryde. Fem minutter inden servering lægges alle kinaradise-strimlerne ned i det kogendevand. Lad dem dampe i 5 minutter, hvorefter vandet hældes fra og smøret tilsættes, de færdigdampede strimler.
  6. Smøg ærmerne op, find skærebrættet og en god kniv frem og snit den blandede salat efter eget ønske.
  7. Server retten som vidst i forslaget ovenfor og giv salaten en god sjat olivenolie.

 Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

Jeg vil blive super glad, hvis du hjælper med at sprede det gode budskab om UPGRADED!

“Synes godt om” UPGRADED på Facebook

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du genveje til øget produktivitet, lækre opskrifter på rigtig mad, tricks til optimeret fedtforbrænding og smartere træning! 
[mc4wp_form id=”1719″]

På forhånd – 1000 tak for opbakningen!

Johnny Christensen og Team UPGRADED

Please enter your comment!
Please enter your name here