Kippers med dildcreme, serveret på bund af sprød salat med olivenolie

Kippers med dildcreme, serveret på bund af sprød salat med olivenolie
Kippers med dildcreme, serveret på bund af sprød salat med olivenolie

1 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

God budgetmad på rekordtid…

Vi har allesammen alverdens gode eller mindre gode grunde, til at maden helst skal kunne laves klar i en fart. Dagens opskrift er et velsmagende bud på en hurtig og nem frokost eller aftensmad.

At have sunde og kvikke opskrifter i baghånden på dage, hvor du ikke lyster de helt store gastronomiske udfoldelser i køkkenet, er en sand gave for din sundhed. Alternativet er ofte junkfood, færdigretter og andre enormt energitætte, næringsfattige madløsninger.

Gem evt. dagens opskrift til en af de dage 🙂

Selv om opskriften her er simpel, så er den mættende, og forhåbentligt inspirerende i forhold til, hvilke muligheder du har, for at spise bedre, når både tid og budget er presset.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kippers med dildcreme, serveret på bund af sprød salat med olivenolie
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 1 dåse kippers i olie
  • 1 dl creme fraiche 38% (18% er ok)
  • 1 lime (saften herfra)
  • 1 dusk frisk dild (eller ½ tsk tørrede dildspiser)
  • 5 cm agurk
  • ¼ løg
  • 1 håndfuld blandet salat efter årtiden
  • Ekstra jomfu olivenolie
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Skyl og rens de friske salatblade og ryst dem efterfølgende tørre for vand. Anret salaten på en tallerken.
  2. Skyl og snit skiver af agurk. Skral og snit løget til løgringe og anret begge dele ovenpå salaten.
  3. Åben dåsen med kippers og dræn den for olie. Fjern evt. skinnet på kippersstykkerne og anret det ovenpå den sprøde bund af blandet salat, agurk og løgringe.
  4. I en skål blandes creme fraiche, limesaft, salt, peber og fintsnittet dild(eller tørrede dildspidser).
  5. Server anretningen med dildcreme.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here