Kippers med hjemmerørt dildcreme på bund af sprød blandet salat

Kippers med hjemmerørt dildcreme på bund af sprød bladsalat
Kippers med hjemmerørt dildcreme på bund af sprød bladsalat

Salat med kippers

Prøv min super simple opskrift på kippers med hjemmerørt dildcreme på bund af sprød blandet salat » God budgetmad på rekordtid

Vi har alle sammen alverdens gode eller mindre gode grunde, til at madlavningen helst skal kunne klares i en fart. Dagens opskrift er et velsmagende bud på en hurtig og nem frokost eller aftensmad.

Når hverdagens travlhed rammer os, er det ofte afgørende, at vi har nogle sunde og kvikke opskrifter i baghånden. Du kender dagene, hvor du ikke lyster eller har tid til de helt store gastronomiske udfoldelser i køkkenet?

Nemlig, de dage har vi alle…

Alternativet til god forberedelse, er ofte junkfood, færdigretter og andre energitætte, næringsfattige madløsninger. Jo, det er bestemt fine madløsninger en gang i mellem, men ender vi i energitæt junk for ofte, så bliver de fleste af os takseret på formen og vægten.

Gem dagens nemme og sunde opskrift til en af (travle) dage…

Selv om opskriften her er simpel, så er den mættende, og forhåbentligt inspirerende i forhold til, dine muligheder for at spise bedre, når både tid, lyst og budget er presset.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kippers med hjemmerørt dildcreme på bund af sprød blandet salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 1 dåse kippers i olie
  • 1 dl creme fraiche (Tip! Jo, lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • 1 lime (saften herfra)
  • 1 dusk frisk dild (eller ½ tsk tørrede dildspiser)
  • 5 cm agurk
  • ¼ løg
  • 1 håndfuld blandet salat efter årstiden
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og rens de friske salatblade og ryst dem efterfølgende tørre for vand. Anret salaten på en tallerken.
  2. Skyl og snit skiver af agurk. Skræl og snit løget til løgringe og anret begge dele ovenpå salaten.
  3. Åben dåsen med kippers og dræn den for olie. Fjern evt. skinnet på kippersstykkerne og anret det ovenpå den sprøde bund af blandet salat, agurk og løgringe.
  4. I en skål blandes creme fraiche, limesaft, salt, peber og fintsnittet dild(eller tørrede dildspidser).
  5. Server anretningen med dildcreme.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here