Klassisk omelet med skinke, spinat, tomat, gulerod og løg

Klassisk omelet med skinke, spinat, tomat, gulerod og løg | Nem livret »
Klassisk omelet med skinke, spinat, tomat, gulerod og løg | Nem livret »

1 – 2 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Hurtigt, nemt og lækkert…

Her får du en af mine hurtige livretter – nemlig en omelet fyldt med skønne, vitaminfyldte grøntsager og et godt skud skinke, som tilfører ekstra protein og mæthed til omeletten.

Når det handler om at vinde over hverdagens travlhed, gælder det om at være forberedt på de sultne øjeblikke, hvor tid, energi og overskud er en by i Rusland.

Hvad mener jeg med den bemærkning?

Kender du:”Jeg er sulten! Arrgh… Jeg orker altså ikke madlavning nu!”?

Vi ved, at sulten melder sig flere gange om dagen. Vi ved også, at vi ikke altid har den store lyst til at stå og lave besværlig madlavning, til trods for det, ender vi tit uforberedte, når sulten melder sig, og ender blot med at gentage vores mindre gode spisevaner.

Hjælp dig selv, i stedet for at gøre det modsatte…

Selvom vi egentligt godt ved, at nogle af vores vaner, ikke får os tættere på det gode liv, så finder vi underligt nok, så stor tryghed i dårlige eller ligefrem sygdomsfremmende vaner, at vi blot gentager vanerne, fremfor at forandre og forbedre vanerne.

Vågn op og knæk kurven…

Sluk for autopiloten og tag styringen over dit liv. En ting er nemlig det resultat, vi indtil nu har skabt. MEN vi bør have mere fokus på, hvorvidt vores vanemæssige kurs bare fortsætter, for hvordan ser vores krop og liv så ud om 6 måneder eller 1 år?

Skriv til mig, hvis du ønsker min hjælp til at sætte kurs mod et bedre liv

Alt held og lykke herfra… Uden at dykke ned i flere vise ord, lad os så snuppe denne lækre opskrift på omelet.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Klassisk omelet med skinke, spinat, tomat, gulerod og løg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1-2
 
Ingredienser:
 • 4 æg
 • 100 skinke i tern eller strimler
 • 1 håndfuld frisk spinat eller 2 klumper optøet fra frost
 • 1 lille gulerod
 • 1 lille løg
 • 1 håndfuld små tomater
 • ½ salt
 • 2 knsp sort peber
 • +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
 • 1 smule fedtstof fx smør (Brug evt. slip-let pande, og spar kalorier)
Sådan gør du:
 1. Giv en stor pande høj varme.
 2. Skyl de friske spinatblade, og klem vandet ud at spinaten, ved at knytte hånden.
 3. Skyl og snit tomaterne, skræl og strimmel guleroden, og skræl og snit løget.
 4. Slå æggene ud i en skål, og bland så skinke, spinat, gulerodsstrimler, snittet løg, tomat, salt og peber i æggemassen.
 5. Tilføj evt. fedtstof til panden, inden ægge-blandingen hældes på eller anvend slip-let pande.
 6. Tilbered omeletten under låg eller tildækket af stanniol ved middel varme i cirka 5-7 minutter.
 7. Flip evt. den færdige omelet som vist på billedet, så omeletten serveres foldet, med lidt ekstra tomater.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here