Kødsovs med sesamfrø på bund af dampede grøntsager

Kødsovs med sesamfrø på bund af dampede grøntsager. Nem hverdagsret
Kødsovs med sesamfrø på bund af dampede grøntsager. Nem hverdagsret

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Skøn hverdagsret…

Uhm… sådan en god varm kødsovs er slet ikke så ringe endda. Det meste af min barndom, husker jeg tydeligt, at jeg forbandt kødsovs med noget træls og trist noget, som altid blev serveret i alt for store mængder uden smag, når jeg var på lejerskole.

Ligesom mange andre overbevisninger vi får skabt i barndommen, så hænger skidtet ofte ved i en del år, indtil vi får modbevist os selv nogle gange – det er heldigvis sket 😉

Jeg elsker en god kødsovs – gerne i kombination med en god portion blandet grønt som fx i opskriften her. Noget andet jeg elsker, til trods for mine trælse og triste kødsovs-minder fra lejerskolen, så er det at foodpreppe kødssovs i større mængder.

Jeg vil næsten på ethvert tidspunkt kunne hive en portion god kødsovs op af min fryser, og kombinere den med en portion frostgrønt. På den måde kan jeg altid have et sundt og mættende måltid klar rekordtid.

Pointen er naturligvis, altid at have sund minutmad i klar i fryseren.

» Del gerne den lækre opskrift med dine venner og bekendte…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kødsovs med sesamfrø på bund af dampede grøntsager.
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Kødsovsen
 • 500 gram hakket oksekød
 • 1 dusk snittet basilikum eller 2 tsk tørret
 • 1 løg snittet fint
 • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
 • 2 terninger oksebouillon
 • 1-2 spsk sesamfrø
 • Hav- eller stensalt
 • Friskkværnet sort peber
 • Mild paprika
 • evt. 1 knsp tørret chili, samt et lille "dut" kulør for farve
De dampede grøntsager (Den hurtige - 500 gram blandet frost grønt)
 • 500 gram broccoli
 • 1 stor rød peberfrugt
 • 1 stor gul peberfrugt
 • 1 store gulerod
 • 1 håndfuld haricots verts bønner
Sådan gør du:
Sådan laver du kødsovsen
 1. Grib en stor pande og brun det hakkede oksekød godt af under kyndig omrøring.
 2. Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg og oksebouillon til panden.
 3. Lad ingredienserne simre i 10 minutter ved middel varme. Smag kødsovsen til med salt, peber, paprika, samt evt. chili og kulør inden servering.
Sådan laver du de dampede grøntsager
 1. Bring 1 centimeter vand i kog i bunden af en stor gryde med låg.
 2. Skyl og snit peberfrugt, gulerod, haricots verts og broccoli i mindre stykker.
 3. Hæld alle grøntsagerne ned i gryden med det kogende vand. Sørg for vandet koger, og lad så grøntsagerne dampe i 5-7 minutter.
 4. Anret grøntsagerne i bunden af tallerkenerne, anbring en portion kødsovs ovenpå og afslut med et drys sesamfrø.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here