KØKKENGREJ DER GØR DET NEMMERE AT LEVE SUNDERE

GØR DET NEMMERE AT LEVE SUNDERE

Du ved sikkert, at det både er sundt og godt for vægtbalancen, at du spiser flere grøntsager i hverdagen, men hvordan lykkes du egentlig?

Men hvordan kommer du fra HVAD du ved, til HVORDAN i din hverdag? I videoen, får du mine bedste tips til at gøre det nemmere at komme fra ‘HVAD’ til ‘HVORDAN’, så dukan lykkes med at spise flere grøntsager og holde ved dine sundere madvaner.

De fleste er ikke i tvivl om, HVAD, vi bør gøre. Tvivlen findes typisk et andet sted – nemlig i, hvordan vi omsætter vores viden om HVAD vi ved vi bør gøre, til HVORDAN det bliver en del af vores hverdagsvaner.

I videoen, gør jeg dig klogere på, hvordan du lykkes med at få omsat dine HVAD’er til din hverdag i den virkelige verden uden at drukne i dyrt indkøbt køkkengrej.

SE OGSÅ: Spis flere grøntsager, bliv mere madmodig og få bedre styr på vægten!

 

Overfyldte køkkenskabe med køkkengrej er sjældent lykken

Drukner dine skabe og dit køkkenbord også i køkkengrej der samler støv, så får du også nogle tips til at trimme og optimere dit køkken for alt det støvfyldte køkkengrej, du stort set aldrig bruger.

Når vi får ryddet op og ryddet ud i vores liv på forskellige vis, så frigiver vi ofte ressourcer og mere overskud til andet. Begynd at rydde op i dit køkken og dine køkkenskabe, og lad det sprede sig som positive ringe i vandet i resten af dit liv.

Du behøver ikke investere i dyre køkkenmaskiner. Med nogle få enkle og ret billige investeringer, kan du gøre din grøntsagssnitning meget nemmere. 

SE OGSÅ: MINE MANGE GRØNTSAGS- OG SALATOPSKRIFTER

Når “noget” vi ønsker gøres nemmere og mere tilgængeligt, bliver det også mere sandsynligt, at det sker i den virkelige verden. 

Jeg håber, du har lyst til at abonnere på min YouTubekanal for mange flere tips, tricks og lifehacks til at leve bedre » KLIK HER

FÅ STYR PÅ GRØNTSAGERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her