Spis flere grøntsager, bliv mere madmodig og få bedre styr på vægten!

Spis flere grøntsager…

Du ved det. Jeg ved det, og eksperterne er enige om det. Det er både sundt, godt og fornuftigt, at vi spiser flere grøntsager i det daglige.

Skal den abstrakte vending “at noget er sundt” bruges, kan vi gøre det om grøntsager. Grøntsager er super sunde, vitaminfyldte og som en del af vores måltider erstatter de typisk mere energitætte ingredienser og tilfører vores måltider mere kalorielet mæthed.

Men at vide, vi bør spise flere grøntsager, er ikke nok…

Ligesom så meget andet ved de fleste godt, HVAD vi bør gøre: “Spise flere grøntsager”, mens det typisk er langt sværere at finde ud af, HVORDAN vi lykkes med at få vores fornuft og viden omsat til handling i virkelighedens verden med travle dage, skrigende unger og tusindevis af andre vigtige ting.

 

Her er DIN KICKSTART GUIDE til at spise flere grøntsager, blive mere madmodig og få bedre styr på vægten – et skridt ad gangen.

I dagens video får du mine allerbedste tips og tricks til at spise flere grøntsager, blive mere madmodig og få bedre styr på vægten – selv i en travl hverdag.

Undervejs punkterer vi også lige nogle sejlivede mad- og grøntsagsmyter, der desværre forhindrer mange i at spise flere grøntsager og lade dem indgå i hverdagens måltider.

 

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

👍 Jeg bliver superglad, hvis du giver videoen dit “LIKE” 👍

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer!

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here