KØKKENGREJ DER GØR DIG SUNDERE OG DIT VÆGTTAB NEMMERE

KØKKENGREJ DER GØR DET NEMMERE AT LYKKES

Du ved, at det både er sundt, fornuftigt og godt for vægtbalancen, at spise flere grøntsager i hverdagen, ikke sandt? … nemlig!

 
Men hvordan kommer du fra HVAD du ved, til HVORDAN i din hverdag? I videoen, får du mine bedste tips til at gøre det nemmere at komme fra ‘HVAD’ til ‘HVORDAN’, så du kan lykkes med at spise flere grøntsager og holde ved dine sundere madvaner.

De fleste er ikke i tvivl om, HVAD, vi bør gøre. Tvivlen findes typisk et andet sted – nemlig i, hvordan vi omsætter vores viden om HVAD vi ved vi bør gøre, til HVORDAN det bliver en del af vores hverdagsvaner.

I videoen, gør jeg dig klogere på, hvordan du lykkes med at få omsat dine HVAD’er til din hverdag i den virkelige verden uden at drukne i dyrt indkøbt køkkengrej.

SE OGSÅ: Spis flere grøntsager, bliv mere madmodig og få bedre styr på vægten!

 

Overfyldte køkkenskabe med køkkengrej er sjældent lykken

Drukner dine skabe og dit køkkenbord også i køkkengrej der samler støv, så får du også nogle tips til at trimme og optimere dit køkken for alt det støvfyldte køkkengrej, du stort set aldrig bruger.

Når vi får ryddet op og ryddet ud i vores liv på forskellige vis, så frigiver vi ofte ressourcer og mere overskud til andet. Begynd at rydde op i dit køkken og dine køkkenskabe, og lad det sprede sig som positive ringe i vandet i resten af dit liv.

Du behøver ikke investere i dyre køkkenmaskiner. Med nogle få enkle og ret billige investeringer, kan du gøre din grøntsagssnitning meget nemmere. 

Og når “noget” bliver gjort nemmere, så bliver det typisk mere sandsynligt, at det sker, samt at fastholde. 

Jeg håber, du har lyst til at abonnere på min YouTubekanal for mange flere tips, tricks og lifehacks til at leve bedre » KLIK HER

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here