KROPSVÆGTSTRÆNING & IVÆRKSÆTTERIDE I SANTA POLA VLOG⁵

👉 Lad os smutte endnu en tur sydpå til Santa Pola, hvor vi i dag ser nærmere på shopping-mulighederne og en noget interessant iværksætteride 😃.
 
😃 Vil du gerne forbedre formen, så lad dig inspirere, når vi snupper en omgang kropsvægtstræning på stranden, og du får nogle gode tips til forskellige variationer af pull-ups 😉
 
👉 Selvom rejser, rosé og rød sorbet is venter lige om hjørnet, kan der være god fornuft i at holde en sund balance mellem fantastisk mad, fysisk aktivitet og fænomenal hygge 😃.
 
🔔 Abonner på YouTube-kanalen, og lad dig inspirere af min GAMEPLAN til det gode liv! – Det er 100% GRATIS 🙂
 
😃 Skriv til mig, og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe, støtte og guide dig til at skabe kroppen og livet, du drømmer om!
 
👉 Online Coaching & Samarbejde
📧 Skriv til: Johnny@upgraded.dk
 
» Ha’ en fantastisk dag 😃.
 
🎬 Giv videoen et LIKE / Thumbs UP 👍.
👉 Så hjælpes vi ad med at sprede positiv energi i verden 😃.
 
#upgraded #gameplan #lifestyle #coach #flexibledieting #focus #investinyourself #mindset #iifym #motivation #sundhed #fitnessmotivation #fitnessgoals #protein #fedttab #motionsvaner #fitfamdk #fitfam #fitnessvlogger #santapola #muscle #gymmotivation #gymlife #workout #kropsvægt

🔎 GÅ IKKE GLIP AF NOGET…

FÅ FLERE TIPS & TRICKS TIL BEDRE MAD, FITNESS & LIVSSTIL👇.

Følg med på Facebook, Instagram og https://UPGRADED.DK

😃 GØR LIVET BEDRE – et skridt ad gangen!

Pssst…

Jeg er her ikke for at fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv, men har du et ønske om at forandre og forbedre dit liv, så hjælper jeg dig gerne med at gøre din drøm til virkelighed.

Min ambition er at hjælpe, inspirere og guide dig i at komme fra tanke til handling og skabe kroppen og livet, du ønsker.

Alt jeg siger, skriver om og filmer, gør jeg for at hjælpe så mange som muligt med at få mere glæde, velvære og livskvalitet.

Ha’ det fantastisk min ven…
Vi ses på UPGRADED.DK

📢 FØLG OGSÅ MED PÅ…

✚ Instagram: https://www.instagram.com/upgraded.dk
✚ Facebook: https://www.facebook.com/UPGRADEDDK
✚ Twitter: https://twitter.com/upgradeddk

Vi ses på https://UPGRADED.DK

Please enter your comment!
Please enter your name here