
4 Personer
Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
Sundt og smagfuldt måltid…
Hvis du elsker smagen af karry, ligesom mig, så er opskriften her en MUST TRY! Her får du opskriften på et velbalanceret måltid, som forkæler dig, dine smagsløg og dine gæster.
Jeg har opdelt opskriften på en smart og overskuelig måde, så du nemt kan følge opskriftens elementer. På den måde har jeg også gjort det nemt for dig, at plukke nogle at opskriften elementer ud og anvende i andre sammenhænge, hvis du ønsker det.
Du kan høste en stor Foodprepping-fordel ved fx at lave en dobbelt portion af det grønne tilbehør, så du har nemt tilbehør til andre retter de efterfølgende dage. Du kan også lave en dobbelt portion af hele måltidet, portionsanrette det og nedfryse portionerne.
Tip! Gør det nemmere for dig selv at leve sundere, så giver du dig selv væsentligt bedre chancer for at opnå den succes med en sundere og slankere livsstil, som du fortjener!
» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
- 1 stort løg (skrællet og fintsnittet)
- 1 dåse kokosmælk (vi skal primært bruge den fede del, så ryst ikke dåsen)
- 2-4 tsk karry alt afhængigt af styrke
- 1-2 tsk gurkemeje (kan udelades)
- 1 stk hønsebouillon terninger
- 2 spsk smør eller kokosolie
- Salt
- 400 gram blomkålsbuketter
- 200 gram broccoli i små buketter
- 1 tsk salt
- 700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
- 500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
- 1-2 spsk smør
- 2-3 tsk sesamfrø
- Salt
- Peber
- evt. andre spændende krydderier
- Giv en stor pande høj varme, og lad smør eller kokosolie smelte.
- Brun kyllinginderfileterne af i cirka 1 minut på hver side, hvorefter de lægges af på en tallerken og dækkes til med stanniol/alufolie.
- Tilsæt karry og gurkemeje til pandens resterende varme fedtstof og svits krydderierne af i 20-30 sekunder.
- Tilføj det fintsnittede løg til panden, og sauter løgstykkerne i fedtstoffet med karry og gurkemeje.
- Tilføj cremen(den fede del) fra kokosmælken og bouillonterningen til panden. Skru pandens varme ned til lige over middel, og lad karrysovsen koge ind og samle sig under omrøring.
- Efter nogle minutter lægges de forstegte kyllinginderfileter tilbage på panden i karrysovsen. Lad Kyllingefileterne braisere i karrysovsen i yderligere 5 minutter inden servering.
- Snit, riv, hak eller kør blomkålen gennem foodprocessoren (klart det nemmeste og hurtigste).
- Hæld blomkålsris og broccolibuketterne i en gryde og dæk til med vand. Lad blomkålsris og broccolibuketterne koge i 6-8 minutter.
- Hæld grydens indhold over i et dørslag eller en sigte, så vandet fjernes, og smag så blomkåls-broccoliblandingen til med salt og friskkværnet peber inden servering.
- Grib endnu en stor pande og giv den høj varme.
- Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
- Giv den varme pande en klat smør, og sauter de champignonerne i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i champignonerne.
- Hæld derefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber på panden, og sauter det hele i yderligere 3-5 minutter.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
Rigtig god blomkaalsris til karry kylling, jeg gaar aldrig tilbage til alm. ris…….
Fantastisk Mary 😉
Tusinde tak fordi du følger med LEVBEDRE.DK
Ha’ en fantastisk dag 😉