Kylling i karry med broccoli i blomkålsris og sauteret bønne-champignonmix

Kylling i karry med broccoli i blomkålsris og sauteret bønne-champignonmix
Kylling i karry med broccoli i blomkålsris og sauteret bønne-champignonmix

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Sundt og smagfuldt måltid…

Hvis du elsker smagen af karry, ligesom mig, så er opskriften her en MUST TRY! Her får du opskriften på et velbalanceret måltid, som forkæler dig, dine smagsløg og dine gæster.

Jeg har opdelt opskriften på en smart og overskuelig måde, så du nemt kan følge opskriftens elementer. På den måde har jeg også gjort det nemt for dig, at plukke nogle at opskriften elementer ud og anvende i andre sammenhænge, hvis du ønsker det.

Du kan høste en stor Foodprepping-fordel ved fx at lave en dobbelt portion af det grønne tilbehør, så du har nemt tilbehør til andre retter de efterfølgende dage. Du kan også lave en dobbelt portion af hele måltidet, portionsanrette det og nedfryse portionerne.

Tip! Gør det nemmere for dig selv at leve sundere, så giver du dig selv væsentligt bedre chancer for at opnå den succes med en sundere og slankere livsstil, som du fortjener!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Kylling i karry med blomkåls-broccolimix og sauteret bønner og champignon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Kylling i karry
 • 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
 • 1 stort løg (skrællet og fintsnittet)
 • 1 dåse kokosmælk (vi skal primært bruge den fede del, så ryst ikke dåsen)
 • 2-4 tsk karry alt afhængigt af styrke
 • 1-2 tsk gurkemeje (kan udelades)
 • 1 stk hønsebouillon terninger
 • 2 spsk smør eller kokosolie
 • Salt
Broccoli i blomkålsris
 • 400 gram blomkålsbuketter
 • 200 gram broccoli i små buketter
 • 1 tsk salt
Sesam sauteret bønne-champignonmix
 • 700 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
 • 500 gram friske champignoner eller 2 glas i skiver
 • 1-2 spsk smør
 • 2-3 tsk sesamfrø
 • Salt
 • Peber
 • evt. andre spændende krydderier
Sådan gør du:
 1. Giv en stor pande høj varme, og lad smør eller kokosolie smelte.
 2. Brun kyllinginderfileterne af i cirka 1 minut på hver side, hvorefter de lægges af på en tallerken og dækkes til med stanniol/alufolie.
 3. Tilsæt karry og gurkemeje til pandens resterende varme fedtstof og svits krydderierne af i 20-30 sekunder.
 4. Tilføj det fintsnittede løg til panden, og sauter løgstykkerne i fedtstoffet med karry og gurkemeje.
 5. Tilføj cremen(den fede del) fra kokosmælken og bouillonterningen til panden. Skru pandens varme ned til lige over middel, og lad karrysovsen koge ind og samle sig under omrøring.
 6. Efter nogle minutter lægges de forstegte kyllinginderfileter tilbage på panden i karrysovsen. Lad Kyllingefileterne braisere i karrysovsen i yderligere 5 minutter inden servering.
Sådan laver du broccoli i blomkålsris
 1. Snit, riv, hak eller kør blomkålen gennem foodprocessoren (klart det nemmeste og hurtigste).
 2. Hæld blomkålsris og broccolibuketterne i en gryde og dæk til med vand. Lad blomkålsris og broccolibuketterne koge i 6-8 minutter.
 3. Hæld grydens indhold over i et dørslag eller en sigte, så vandet fjernes, og smag så blomkåls-broccoliblandingen til med salt og friskkværnet peber inden servering.
Sådan tilberedes sesam sauteret bønne-champignonmix
 1. Grib endnu en stor pande og giv den høj varme.
 2. Skyl og snit de friske champignoner i skiver. Anvender glas champignoner, drænes champignonerne for vand.
 3. Giv den varme pande en klat smør, og sauter de champignonerne i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i champignonerne.
 4. Hæld derefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber på panden, og sauter det hele i yderligere 3-5 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here