LANDMINE ROW » Sådan træner du øvelsen!

SÅDAN TRÆNER DU LANDMINE ROW

Landmine Row er en øvelse, der primært træner rygmusklerne, især de midterste og lavere dele af ryggen, samt sekundært biceps og triceps

  1. For at udføre øvelsen korrekt skal du starte ved at placere en vægtstang, som vist i min video, eller evt. i en landmine adapter, i et hjørne eller tilsvarende konstruktion.
  2. Tag fat i enden af stangen eller monter et passende fitnessgreb i enden af stangen.
  3. Stil dig over enden af vægtstangen, og begynd at trække stangen mod din krop ved at bøje albuen og trække i stangen, mens du holder ryggen ret og skulderbladene samlet.
  4. Hold opspændet i rygmusklerne i den øverste position i et par sekunder.
  5. Løsn herefter grebet langsomt, og lad stangen glider tilbage til start positionen.

Det er vigtigt at holde kroppen fast og undgå at “hoppe” op med kroppen for at hjælpe sig selv, bevæge sig kontrolleret og ved at bruge rygmusklerne.

Det anbefales at starte med en let vægt for at lære teknikken, og gradvist øge belastningen. Det er vigtigt at holde en god form og teknik for at minimere risikoen for skader, og at variere sin træning for at opnå en balance i musklerne.

 

Hvorfor træne landmine rows?

Landmine rows kan hjælpe dig med at styrke og tone latissimus dorsi musklerne, og triceps og biceps som sekundære muskler.

Latissimus dorsi musklerne er den største muskelgruppe i ryggen, og er ansvarlig for at trække armene ned mod kroppen og tilbage, og er en vigtig muskel for mange øvelser såsom pull-ups, rows og chin-ups.

Træning af latissimus dorsi musklerne kan hjælpe med at forbedre ens overkropsstyrke, balance i musklerne, og øge ens evne til at udføre mange dagligdags aktiviteter og sportsgrene med god form og teknik.

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her