BENT OVER BARBELL ROW » Sådan træner du øvelsen!

BENT OVER BARBELL ROW

Sådan træner du bent over barbell row, der er en effektiv øvelse, som træner rygmusklerne, især latsen, rhomboid musklerne og trapezius

I videoen, viser jeg dig præcis, hvordan du træner bent over barbell row. Herunder finder du endvidere en læsevenlig trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt:

  1. Start med at stå med benene i skulderbredde og bøj derefter fremad ved hofterne, mens du holder ryggen lige.
  2. Tag et greb i vægtstangen, der er lidt bredere end skulderbredden.
  3. Træk nu vægten op til brystet ved at trække albuerne bagud og i retning af kroppen.
  4. Hold musklerne i ryggen spændt i et øjeblik i øvelsens topposition.
  5. Lad herefter vægtstangen glide tilbage i startpositionen.

Forsøg at holde ryggen lige og undgå at svinge eller rotere kroppen. Det er vigtigt at starte med en let vægt, så du kan fokusere på at udføre øvelsen korrekt før du øger belastningen.

PRØV OGSÅ: EFFEKTIV RYGØVELSE TIL HJEMMETRÆNING (TABLE ROWS)

 

Nogle af de vigtigste fordel ved Bent Over Rows

  1. Styrker rygmusklerne: Bent Over Rows er en effektiv øvelse til at træne rygmusklerne, især latsen, rhomboid musklerne og trapezius. Dette kan hjælpe med at forbedre din positur og balance og også beskytte ryggen mod skader.
  2. Øger overkroppens kraft: Bent Over Rows kræver både styrke og stabilitet i ryg, skulder og arme, så det kan hjælpe med at øge kraften i hele overkroppen.
  3. Forbedrer sportspræstation: Det kan øge styrke, explosivitet og udholdenhed i musklerne, som kan hjælpe med at forbedre præstationen i mange sport, der kræver styrke i overkroppen.
  4. Hjælper med vægttab: Bent Over Rows kan hjælpe med at øge muskelmassen, hvilket hjælper med at øge metabolismen, hvilket igen bidrager til at forbrænde flere kalorier og dermed kan hjælpe til vægttab og vægtbalance.
  5. Tilpasningsmulig: Bent Over Rows kan udføres med mange forskellige vægte og varianter, inklusiv en enkel stang, håndvægte eller kettlebells, hvilket gør det nemt at tilpasse øvelsen til ens fitnessniveau og træningsmål.

PRØV OGSÅ: BICEPS OG RYG HJEMMETRÆNING (REVERSE GRIP ROWS)

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her