Lune fiskefrikadeller og lækre blinis med stenbiderrogn dertil en sprød salat

Lune fiskefrikadeller og lækre blinis med stenbiderrogn dertil en sprød salat
Lune fiskefrikadeller og lækre blinis med stenbiderrogn dertil en sprød salat

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Lækker selvforkælelse…

Trænger du til ekstra selvforkælelse, så er opskriften her værd at prioritere, for måltidet smager fantastisk – og så er det super hyggeligt at hapse de små lækre blinis.

Tip! Jeg har delt opskriften op i sektioner, så du nemt kan snuppe dele af opskriften, hvis du enten ikke vil lave hele opskriften eller ønsker at anvende opskriftselementer i andre lækre sammenhænge.

Jeg vil ikke sige meget andet end: “Prøv opskriften – What you see is what you get”

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lune fiskefrikadeller og lækre blinis med stenbiderrogn dertil en sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 800 gram torskefileter (Vær OBS på sammensætningen af fx færdigfars)
 • 3 æg
 • 1 god dusk dild
 • 1 løg
 • 1 økologisk citron (skal og saft skal bruges)
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
 • 1,5 tsk salt
 • Smør til stegning
Den blandede salat
 • 1 håndfuld frisk spinat
 • 1 lille gulerod
 • 200 gram snittet rødkål eller rød spidskål
 • 1 stor tomat
 • evt. dressing (Vælg en light for færre kalorier)
Ingredienser til 8 luftige blinis
 • 3 æg
 • 3-4 spsk pofiber (eller mel, hvis ikke du spiser LCHF/Low Carb)
 • 1 tsk hav- eller stensalt
 • 3 knsp bagepulver (kan udelades - giver mindre luftige blinis)
 • 1 klat smør til stegning
Topping til blinis
 • 100 gram stenbiderrogn eller ægte kaviar
 • 1 lille løg
 • 2-3 spsk cremefraiche (eller let neutral yoghurt for færre kalorier)
 • 2 knsp salt
 • 1 knsp friskværnet sort peber
 • ½ tsk citronsaft
 • Tip: Farsen kan evt. jævnes med lidt pofiber (eller mel, hvis ikke du spiser LCHF/Low Carb)
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du fiskefrikadellerne
 1. skræl løg og skyl dilden. Kør så begge dele en tur igennem kniven i din foodprocessor.
 2. Tilføj torsk, æg, saft og skal fra en halv citron, salt og peber i foodprocessoren. Blend alle ingredienserne godt sammen i nogle minutter, så fiskefarsen får en fin og lækker konsistens.
 3. Smelt en smørklat på en stor pande ved middel-høj varme.
 4. Grib en spiseske, form fiskefrikadellerne og læg dem af på panden. Steg fiskefrikadellerne i 2-3 minutter per side til de er gyldne.
Sådan laver du den blandede salat
 1. Skyl alle grøntsagerne, skræl og strimmel guleroden, riv rødkålen eller den røde spidskål på et mandolinjern, snit tomaten og bland salaten.
Sådan laver du luftige blinis
 1. Bland eller blend ingredienserne til dine blinis, og lad dejen trække 1-2 minutter.
 2. Grib en stor pande, og lad en klat smør smelte ved middel varme.
 3. Rør dejen igennem en sidste gang, inden blinisdejen fordeles i små blinis/pandekager på den varme pande.
 4. Steg hver blinis i cirka 2 minutter på hver side, inden de lægges til afkøling på en tallerken.
Sådan laver du toppingen til dine blinis
 1. Rør cremefraichen sammen med citronsaft, salt og peber. Skræl og snit løget fint.
 2. Anret en portion cremefraiche på hver af blinis og top af med snitte løg, og stenbiderogn eller kaviar.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here