Lune og lækre frikadeller » Prøv verdens bedste frikadelleopskrift

Lune og lækre frikadeller » Prøv verdens bedste frikadelleopskrift
Lune og lækre frikadeller » Prøv verdens bedste frikadelleopskrift

Verdens bedste frikadelleopskrift

Prøv min opskrift på lune, lækre og luftige frokostfrikadeller, lavet efter min personlige favoritopskrift på verdens bedste frikadeller!

Hvis der findes en frikadelleopskrift, der kan hamle op med den opskrift, som din slagter, mormor og tante Oda bruger, så må det være denne her frikadelleopskrift – WAUW!

Prøv min opskrift af næste gang der skal frikadeller på menuen, og find ud af om du synes den slår tante Odas opskrift.

…Og hvad kan du så spise til frikadeller? Klik her og lad dig inspirere af de lækre tilbehørsopskrifter på LEVBEDRE.DK

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Lune og lækre frikadeller » Prøv verdens bedste frikadelleopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
  • 500 gram hakket kalv- og svinekød
  • 1 æg
  • 1 stort løg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 bouillonterning opløst i 0,1 dl (meget lidt) kogende vand (svin eller okse)
  • 15-20 gram smør til stegning
Sådan gør du:
  1. Skræl og snit løget fint. Hvis børn spiser med, kan det være en fordel at blende/purere løget, så de ikke finder løgstykkerne.
  2. Rør den hakkede svine- og kalvefars godt sammen med æg, løg, bagepulver, friskkværnet sort peber og bouillonen.
  3. Lad gerne den sammenrørte fars hvile i køleskabet i en halv times tid, inden du fortsætter. Dette trick gør dels at frikadellerne bliver nemmere at forme, samt at smagen fra ingredienserne forenes bedre i farsen.
  4. Grib en stor pande og lad smørret til stegningen smelte ved middel til høj varme. Mens smørret smelter, former du verdens bedste frikadeller.
  5. Steg frikadellerne til de er gyldne, sprøde og lækre, hvilket cirka er 3-5 minutter pr. siden - afhængigt af størrelsen på dine frikadeller. Husk at have luft imellem 'dellerne', så de ikke begynder at koge, fremfor at stege.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

3 KOMMENTARER

    • Hej Pia,

      Godt spørgsmål du har.

      Jeg køber hele sesamfrø og maler dem til mel i min kaffemølle/kværn. Det er langt det billigste, og så sikrer det også at olierne inden i fx sesamfrø, hørfrø og lignende er så frisk som det er muligt, og ikke harskenet.

      Sesammel, hørfrømel osv. kan naturligvis også købes i store varehuse og specialbutikker.

      Ha’ en fantastisk weekend Pia.
      Hvor er det skønt du følger UPGRADED!

  1. Tak for svar
    Det er så det jeg også vil gøre , kværne sesamfrø , glæder mig til at smage disse frikadeller , ha’ en rigtig dejlig weekend
    Hilsen Pia

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her