LCHF/KETO toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast

Lun LCHF/KETO toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast
Lun LCHF/KETO toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast

Snup en lun LCHF/KETO toast med ost og skinke

Elsker du også sprød toast med smeltet ost og skinke?

1: Bag toastbrødet. 2: Halver, put fyld i og bag igen

I dag får du opskriften på at lave en LCHF/KETO toast, der smager pænt meget som en traditionel toastoplevelse.

Hvorfor ikke lave traditionel toast?

Det er meget nemmere at lave toast med helt almindeligt toastbrød, men ikke alle tåler gluten og andre lever efter en bestemt kostretning med få kulhydrater. Mit mål her er, at give de glade toastelskere muligheden for en god toast 😉

Er hvidt toastbrød skidt? Kun hvis du ikke kan tåle gluten… 

Kan du ikke tåle gluten, så er toastbrød skidt. Ellers handler det om et bevidst fravalg, hvis du fx lever LCHF, KETO, LOW-CARB osv. – og det er helt okay. Valget er dit, men med opskriften her, kan få din toast-oplevelse fra tid til anden – uden almindelig toastbrød.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lun LCHF/KETO toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
Low-Carb toastbrød
  • 1 stort æg
  • 2 spsk fløde eller creme fraiche 18%
  • 4-5 spsk pofiber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk bagepulver
  • Smør til bagning i toastjernet
Fyld (Kan erstattes med andet favoritfyld)
  • 2 skiver ost
  • 1 skive skinke
  • 2 skiver tomat
Sådan gør du:
  1. Find toastjernet frem og smæk stikket i stikkontakten, så det kan blive varmet godt op.
  2. Grib en skål og bland alle ingredienserne til Low-Carb toastbrødet godt sammen med en ske.
  3. Vip låget op på det forvarmede toastjern, stryg fladerne med en klat smør, og placer din toastbrødsblanding i toastjernet. Luk låget og bag toastbrødet i 3-4 minutter.
  4. Når toastbrødet er gyldent tages det ud, skæres over, og fyldes med tomat, ost og skinke.
  5. Herefter lægges toasten igen i toastjernet i yderligere 2 minutter indtil osten er smeltet.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, og det ketogeniske køkken

LCHF |  LOW-CARB | KETOGENIC

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

2 KOMMENTARER

  1. Genialt.! Så har du altid ” brød” i huset. Jeg vil bruge det i brødristeren også. Og måske lidt løgpulver i til en pizza toast.

Please enter your comment!
Please enter your name here