Lun Low-Carb toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast

Lun Low-Carb toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast
Lun Low-Carb toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast

1 Toast

Hands-on tid:  2min – Total tid:  8min
LCHF |  LOW-CARB | KETOGENIC

Fantastisk Low-Carb alternativ…

Elsker du også sprød toast med smeltet ost og skinke?

1: Bag toastbrødet. 2: Halver, put fyld i og bag igen

I dag får du opskriften på at lave en Low-Carb toast, der smager pænt meget som en traditionel toastoplevelse.

Øh, hvorfor ikke lave en traditionel toast?

Jeg er glad for du spør’… Ser du, traditionel toastbrød er nemt, men utroligt næringsfattigt,  så et bedre alternativ er at foretrække.

Hvis toastbrød er så skidt, hvorfor så ikke bare droppe toast helt? 

Fordi rigtigt mange elsker toast-oplevelsen fra tid til anden, og fordi det sagtens kan lade sig gøre at lave en skøn toast-oplevelse med mere næring 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lun Low-Carb toast med smeltet ost, skinke og tomat » Glutenfri toast
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
Low-Carb toastbrød
  • 1 stort æg
  • 2 spsk fløde eller creme fraiche 18%
  • 4-5 spsk pofiber
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk bagepulver
  • Smør til bagning i toastjernet
Fyld (Kan erstattes med andet favoritfyld)
  • 2 skiver ost
  • 1 skive skinke
  • 2 skiver tomat
Sådan gør du:
  1. Find toastjernet frem og smæk stikket i stikkontakten, så det kan blive varmet godt op.
  2. Grib en skål og bland alle ingredienserne til Low-Carb toastbrødet godt sammen med en ske.
  3. Vip låget op på det forvarmede toastjern, stryg fladerne med en klat smør, og placer din toastbrødsblanding i toastjernet. Luk låget og bag toastbrødet i 3-4 minutter.
  4. Når toastbrødet er gyldent tages det ud, skæres over, og fyldes med tomat, ost og skinke.
  5. Herefter lægges toasten igen i toastjernet i yderligere 2 minutter indtil osten er smeltet.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, og det ketogeniske køkken

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

2 KOMMENTARER

  1. Genialt.! Så har du altid ” brød” i huset. Jeg vil bruge det i brødristeren også. Og måske lidt løgpulver i til en pizza toast.

Please enter your comment!
Please enter your name here