Maxi hakkebøf med goudaost, bløde løg og dampet broccoli med smør

Maxi hakkebøf med goudaost, bløde løg og dampet broccoli med smør
Maxi hakkebøf med goudaost, bløde løg og dampet broccoli med smør

4 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  30min
LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC

Er du også fan af dansk bøf med bløde løg?

Det forestiller jeg mig at de fleste mennesker er. Dansk bøf med bløde løg er jo en skøn ret. Her får du min fortolkning af dansk bøf med bløde løg, toppet af med revet goudaost og ledsaget af dampet broccoli med smør.

Goudaosten i min version af den danske hakkebøf, synes jeg giver en ekstra lækker smagsoplevelse til måltidet, men det er jo i sin sandhed smag og behag 😉

Jeg håber du vil blive inspireret til at udfordre den traditionelle danske bøf med fx ost krydderier og anderledes tilberedningsmetoder.

Pssst… Jeg vil på et på et tidspunkt lave en Sous vide udgave af dansk bøf, og give dig min mening om anstrengelserne ved denne metode til dansk bøf, står mål med resultatet.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Maxi hakkebøf med goudaost, bløde løg og dampet broccoli med smør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 800 gram hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 terning oksebouillon opløst i 0,1 dl kogende vand
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 100 gram revet goudaost
  • 3 store løg
  • 600 gram broccoli i buketter
  • 10 gram smør til de varme broccolibuketterne
Tilberedning
  1. Snit et af løgene fint. Bland løget i en skål med hakket fars, bouillon, salt og peber. Tilføj evt. ekstra krydderier efter eget ønske.
  2. Form fire store maxibøffer a' 200 gram stykket. Steg maxi hakkebøfferne på en meget varm pande. Eftersom bøfferne er af maxi størrelse skal du forvente, at bøfferne skal tilberedes 7-8 minutter per side.
  3. Læg efterfølgende bøfferne på et stykke stanniol, Giv dem en smule revet goudaost, og pak dem ind i stanniol, mens du tilbereder løg og broccoli.
  4. Snit de sidste løg i skiver, og lad løget stege i noget af fedtstoffet efter hakkebøfferne..
  5. Rens, skyl og skær broccolien i buketter. Damp broccolien i 5 minutter, i 1-2 cm vand, i en gryde med låg. Server evt. dine varme broccolibuketter med en klat smør.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here