MORGENRUTINE OG KALORIESTRATEGI | SANTA POLA VLOG⁴

AFSLAPPENDE, MEN AKTIV FERIE

Lad mig vise dig min morgenrutine på ferien, og forære dig min bedste spisestrategi til at holde styr på vægten på charterferien

Udover at se min morgenrutine og få min bedste spisestrategi til at gemme kalorier til senere på dage, også ser en varm bryst og triceps træning. Lad dig inspirere til at holde formen og en sund balance på din egen sommerferie.

Selvom rejser, rosé og rød sorbet is venter lige om hjørnet, er det fornuftigt at holde en sund balance mellem fantastisk mad, fysisk aktivitet og fænomenal hygge.

Smut med mig en tur til Santa Pola i Spanien, hvor jeg giver dig gode tips, tricks og ideer til en både skøn og aktiv ferie sydpå.

 

SE DE ANDRE AFSNIT I SANTA POLA-SERIEN HER:

  1. STARTEN PÅ EN SKØN & AKTIV FERIE | SANTA POLA VLOG¹
  2. VARM RYG- & BICEPSTRÆNING & MARKEDSTUR | SANTA POLA VLOG²
  3. COOL HAVNETUR OG EFFEKTIV BENTRÆNING | SANTA POLA VLOG³
  4. MIN MORGENRUTINE & KALORIE-STRATEGI | SANTA POLA VLOG⁴
  5. KROPSVÆGTSTRÆNING & IVÆRKSÆTTERIDE I SANTA POLA VLOG⁵
  6. OPDAG FERIEBYEN, MENS DU FEDTFORBRÆNDER – SANTA POLA VLOG⁶
  7. MIN ÆRLIGE MENING OM BYEN & FERIEMADEN SANTA POLA VLOG⁷

 

Sådan kan du gemme kalorier til senere på dagen

Spisning af en let morgenmad eller at springe morgenmaden helt over (hvis det fungerer for dig), er en måde at gemme kalorier til senere på dagen. Det kan give mening, hvis du ved at du skal på restaurant, nyde rose, feste osv. senere på dagen.

Vær dog OBS på, at du undgår senere overspisning fx til frokost og / eller om aftenen, for mange vil have tendens til at spise mere, hvis vi bliver alt for sultne.

Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke er en one-size-fits-all løsning, og det afhænger af dine personlige behov, mål og præferencer.

Det er vigtigt, at din kompensationstankegang ikke overstyrer, da det kan lede til usunde spiseforstyrrende tendenser. Læs mere i artiklen her:

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

FÅ STYR PÅ DIN FERIETRÆNING

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her