Uhm, mørbradbøffer med bacon
Prøv min nemme, lækre og hurtige hverdagsopskrift på saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat
På travle dage, hvor hele familien først samles sidst på dagen efter en lang dag, er det rart at have nemme, hurtige og lækre opskrifter i baghånden.
Kender du 15 minutters testen? Nåh, ikke det… Forleden testede jeg, om denne opskrift kunne tilberedes på et kvarter.
SE OGSÅ: Mine andre nemme, sunde og lækre “MAX 15 MIN”-opskrifter
Mine damer og herre… Det lykkedes! Jeg fik tilberedt måltidet på kun 15 minutter. Det må da siges, at kunne klares hurtigere end af bestille pizza, en halv ørn i rede eller andet junk, og så er måltidet tilmed meget sundere end junkfælden.
Pssst… Det skal siges, at jeg virkelig havde knald på i køkkenet. Jeg vil anbefale dig, at du afsætter 20-25 minutter, og tager madlavningen med ro og finder nydelse i processen.
Men når jeg kan tilberede opskriften på 15 minutter, kan du nok også!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 svinemørbrad (omkring 500-600 gram)
- 6 skiver bacon
- 1 spidskål
- 6 små tomater
- 1 dåse kokosmælk
- 1 hønse bouillonterning
- 1-2 spsk smør til stegning
- ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
- ½ tsk salt
- Giv en stor pande middel til høj varme, og lad smørret smelte, mens du afpudser svinemørbraden, og skærer svinemørbraden i seks mørbradbøffer.
- Giv hver af mørbradbøfferne et baconsvøb, tryk dem flade og krydr de seks mørbradbøffer.
- Steg dine mørbradbøffer gyldne i smørret på alle sider ved middel til høj varme.
- Giv endnu en pande middel varme.
- Rens og skær spidskålen i strimler fra spidsen og ned mod stokken. Sorter stokken fra, og snit derefter spidskålen groft.
- Hæld den snittede på panden, tilføj den fede del af kokosmælken, samt bouillonterningen. Kokosvandet (den tynde del i dåsen), kan du nyde som en eksotisk drink, mens du laver mad.
- Pandetilbered din flødestuvede spidskål under kyndig omrøring.
- Rens og skyl de små tomater, og server dem til dine saftige mørbradbøffer med bacon og flødestuvede spidskål.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]