Saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat

Saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat
Saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat

Uhm, mørbradbøffer med bacon

Prøv min nemme, lækre og hurtige hverdagsopskrift på saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat

På travle dage, hvor hele familien først samles sidst på dagen efter en lang dag, er det rart at have nemme, hurtige og lækre opskrifter i baghånden.

Kender du 15 minutters testen? Nåh, ikke det… Forleden testede jeg, om denne opskrift kunne tilberedes på et kvarter.

SE OGSÅ: Mine andre nemme, sunde og lækre “MAX 15 MIN”-opskrifter

Mine damer og herre… Det lykkedes! Jeg fik tilberedt måltidet på kun 15 minutter. Det må da siges, at kunne klares hurtigere end af bestille pizza, en halv ørn i rede eller andet junk, og så er måltidet tilmed meget sundere end junkfælden.

Pssst… Det skal siges, at jeg virkelig havde knald på i køkkenet. Jeg vil anbefale dig, at du afsætter 20-25 minutter, og tager madlavningen med ro og finder nydelse i processen.

Men når jeg kan tilberede opskriften på 15 minutter, kan du nok også!

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Saftige mørbradbøffer med bacon, spidskål i kokosmælk og tomat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-3
 
Ingredienser:
  • 1 svinemørbrad (omkring 500-600 gram)
  • 6 skiver bacon
  • 1 spidskål
  • 6 små tomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 hønse bouillonterning
  • 1-2 spsk smør til stegning
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande middel til høj varme, og lad smørret smelte, mens du afpudser svinemørbraden, og skærer svinemørbraden i seks mørbradbøffer.
  2. Giv hver af mørbradbøfferne et baconsvøb, tryk dem flade og krydr de seks mørbradbøffer.
  3. Steg dine mørbradbøffer gyldne i smørret på alle sider ved middel til høj varme.
  4. Giv endnu en pande middel varme.
  5. Rens og skær spidskålen i strimler fra spidsen og ned mod stokken. Sorter stokken fra, og snit derefter spidskålen groft.
  6. Hæld den snittede på panden, tilføj den fede del af kokosmælken, samt bouillonterningen. Kokosvandet (den tynde del i dåsen), kan du nyde som en eksotisk drink, mens du laver mad.
  7. Pandetilbered din flødestuvede spidskål under kyndig omrøring.
  8. Rens og skyl de små tomater, og server dem til dine saftige mørbradbøffer med bacon og flødestuvede spidskål.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her