Mørbradbøffer i baconwrap, flødestuvet spidskål og små friske tomater

Mørbradbøffer i baconwrap, flødestuvet spidskål og små friske tomater
Mørbradbøffer i baconwrap, flødestuvet spidskål og små friske tomater

2 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Nemt, lækkert og hurtigt…

På travle dage hvor hele familien har været afsted det meste af dagen, og først samles igen sidst på dagen, er det rart at have nemme, hurtige og lækre opskrifter i baghånden.

15 minutters testen: Forleden testede jeg, om denne opskrift kunne tilberedes på et kvarter, således den ville fortjene at bære etiketten #SUNDFASTFOOD.

Mine damer og herre… Det lykkedes! Jeg fik tilberedt måltidet på kun 15 minutter. Det må da siges at kunne klares hurtigere end af bestille pizza, en halv ørn i rede eller andet junk og så er det tilmed helt enormt meget sundere for din krop, hjerne og energi.

Pssst… Det skal siges at jeg virkeligt har knald på, når jeg trykprøver om en opskrift fortjener #SUNDFASTFOOD etiketten. Jeg vil anbefale dig at du afsætter 20-25 minutter, og tager madlavningen mere med ro.

Men når jeg kan tilberede opskriften på 15 minutter, så kan du også gøre det!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Mørbradbøffer i baconwrap, flødestuvet spidskål og små friske tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 1 svinemørbrad (omkring 500 gram)
  • 6 skiver bacon
  • 1 spidskål
  • 6 cocktailtomater
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 hønse bouillonterning
  • Smør til stegning
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Grib to store pander.
  2. Tænd for den en pande på middel varme og lad smøret smelte, mens du afpudser svinemørbraden, skære den i seks bøffer. Baconwrap mørbradbøfferne, tryk dem flade og krydder de seks mørbradbøffer.
  3. Steg mørbradbøfferne gyldne på alle sider, ved middel til høj varme.
  4. Tænd for pande nummer to, på middel varme.
  5. Rens og skær spidskålen i strimler fra spidsen og ned mod stokken. Sorter stokken fra og hak derefter spidskålen groft, inden den hældes på panden med bouillonterningen og den fede af kokosmælken.
  6. Kokosvandet - den tynde i dåsen, kan du nyde som en eksotisk drink, mens du laver mad.
  7. Vend rundt i den flødestuvet spidskål undervejs.
  8. Rens, skyl og skær evt. tomaterne i mindre stykker eller server dem hele.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here