Saftige mørbradbøffer med bacon, flødestuvet spidskål og friske tomater

Saftige mørbradbøffer med bacon, flødestuvet spidskål og friske tomater
Saftige mørbradbøffer med bacon, flødestuvet spidskål og friske tomater

Sæt tænderne i saftige mørbradbøffer med bacon

Prøv den nemme, lækre og hurtige opskrift på saftige mørbradbøffer med bacon, flødestuvet spidskål og friske tomater

På travle dage, hvor hele familien har været afsted det meste af dagen, og først samles igen sidst på dagen, er det rart at have nemme, hurtige og lækre opskrifter i baghånden.

Kender du 15 minutters testen? Nåh, ikke det… 

Forleden testede jeg, om denne opskrift kunne tilberedes på et kvarter. Mine damer og herre… Det lykkedes! Jeg fik tilberedt måltidet på kun 15 minutter.

Det må da siges, at kunne klares hurtigere end af bestille pizza, en halv ørn i rede eller andet junk, og så er måltidet tilmed meget sundere end junkfælden.

Pssst… Det skal siges, at jeg virkelig havde knald på i køkkenet. Jeg vil anbefale dig, at du afsætter 20-25 minutter, og tager madlavningen med ro og finder nydelse i processen.

Men når jeg kan tilberede opskriften på 15 minutter, kan du nok også!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Saftige mørbradbøffer med bacon, flødestuvet spidskål og friske tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-3
 
Ingredienser:
 • 1 svinemørbrad (omkring 500-600 gram)
 • 6 skiver bacon
 • 1 spidskål
 • 6 små tomater
 • 1 dåse kokosmælk
 • 1 hønse bouillonterning
 • 1-2 spsk smør til stegning
 • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
 • ½ tsk salt
Sådan gør du:
 1. Giv en stor pande middel til høj varme, og lad smørret smelte, mens du afpudser svinemørbraden, og skærer svinemørbraden i seks mørbradbøffer.
 2. Giv hver af mørbradbøfferne et baconsvøb, tryk dem flade og krydr de seks mørbradbøffer.
 3. Steg dine mørbradbøffer gyldne i smørret på alle sider ved middel til høj varme.
 4. Giv endnu en pande middel varme.
 5. Rens og skær spidskålen i strimler fra spidsen og ned mod stokken. Sorter stokken fra, og snit derefter spidskålen groft.
 6. Hæld den snittede på panden, tilføj den fede del af kokosmælken, samt bouillonterningen. Kokosvandet (den tynde del i dåsen), kan du nyde som en eksotisk drink, mens du laver mad.
 7. Pandetilbered din flødestuvede spidskål under kyndig omrøring.
 8. Rens og skyl de små tomater, og server dem til dine saftige mørbradbøffer med bacon og flødestuvede spidskål.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here