Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg

Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg
Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg

Hva’ siger du til mørbradbøffer i cremet flødesovs?

Prøv opskriften på fadserveret gudespise!  Server mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg

Her får du opskriften på mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg. Det er kærlighed, smag og velvære serveret på et sølvfad – sådan næsten da.

Du for smag for alle pengene i madopskriften her! Som tilbehør til livretten her, kan jeg anbefale en skøn blandet salat fra salatopskrifterne her på siden. Udover en lækker salat, går blomkålsris super godt til flødesovs og mørbradbøffer. Få opskriften her.

Det er klart, at sovsen er den energitætte del af livretten her, hvorfor det giver mening at kun at nyde sovsen i en sund mængde – specielt hvis du ønsker vægttab.

Når du lærer at nyde sunde mængder, kan du spise alt det, du nyder, elsker og holder af at spise – uden forbud og restriktioner. Lyder det interessant? Så tjek motivationsarkivet ud her eller book en GRATIS uforpligtende snak med mig her.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 gram svinemørbrad eller mørbradhoveder
  • 100 gram bacon
  • 250 gram champignon
  • 2 svine- eller oksebouillonterninger
  • 0,5 liter piskefløde (eller madlavningsfløde for færre kalorier)
  • 2 store løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk paprika
  • evt andre krydderier
  • 10 gram til opsmøring af ildfast fad
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Klargør et stort ildfast fad ved at smøre fadet med smørret.
  3. Grib en stor pande, og steg baconstykkerne. Mens baconstykkerne steges, renses, skylles og skæres champignonerne i kvarte. Skræl og skær løgene tynde skiver, så de er klar til stegning.
  4. Når baconstykkerne er stegt semi-sprøde, tages de af panden, hvorefter de kvarte champignoner og løg hældes på panden, og steges i noget af baconfedtet (resten kan hældes fra).
  5. Når champignoner og løg er stegt let gyldne, tilsættes fløde, svine- eller oksebouillonterningerne, peber, paprika, presset hvidløg og de semi-sprøde baconstykker.
  6. Skru ned for panden, og lad det simre i 5-10 minutter. Mens vi lader bacon-champignon-flødesovsen hygge sig lidt, afpudses svinemørbraden, så evt. sener og hinder fjernes.
  7. Skær svinemørbraden i cirka 2-3 cm mørbradbøffer. Bank mørbradbøfferne flade med hånden, hvorefter de krydres med salt, peber og evt. andre krydderier.
  8. Læg mørbradbøffer i det ildfaste fad, og hæld den cremede bacon-champignon-løg-flødesovs ud over mørbradbøfferne. Sæt efterfølgende fadet i den opvarmede ovn.
  9. Efter 15-20 minutter i oven, kan dine mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg serveres med fx blomkålsris og en lækker salat.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here