Mørbradbøffer i flødesovs med bacon, champignoner og bløde løg

Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg
Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg

Lyst til mørbradbøffer i flødesovs?

Prøv min lækre opskrift saftige mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg » Guddommelig som gæstemad

Madopskriften her, giver dig smag for alle pengene, men der skal vel tilbehør til?

Som tilbehør til livretten her, kan jeg anbefale en skøn blandet salat fra salatopskrifterne her på siden. Udover en lækker salat, er blomkålsris super godt til cremet flødesovs og saftige mørbradbøffer. Her finder du 4 nemme opskrifter på blomkålsris.

 

Jamen, sovsen feder og gør mig tyk, ikke sandt?

Sovs er typisk ret energitæt, og det er da også den mest energitætte del af livretten her, men du behøver ikke forbyde sovs for at lykkes med vægten. Øv dig i stedet for i at nyde sovsen her, og andre sovser, i en sunde mængder af og til.

Når du lærer at nyde sunde mængder, kan du spise alt det, du nyder, elsker og holder af at spise – uden forbud og restriktioner.

Lyder det fantastisk og vil du lære mere? Så kan du GRATIS lære mere her eller booke en GRATIS uforpligtende introsnak til et personligt forløb her.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 gram svinemørbrad eller mørbradhoveder
  • 100 gram bacon
  • 250 gram champignon
  • 2 svine- eller oksebouillonterninger
  • 0,5 liter piskefløde (eller madlavningsfløde for færre kalorier)
  • 2 store løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk paprika
  • evt andre krydderier
  • 10 gram til opsmøring af ildfast fad
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Klargør et stort ildfast fad ved at smøre fadet med smørret.
  3. Grib en stor pande, og steg baconstykkerne. Mens baconstykkerne steges, renses, skylles og skæres champignonerne i kvarte. Skræl og skær løgene tynde skiver, så de er klar til stegning.
  4. Når baconstykkerne er stegt semi-sprøde, tages de af panden, hvorefter de kvarte champignoner og løg hældes på panden, og steges i noget af baconfedtet (resten kan hældes fra).
  5. Når champignoner og løg er stegt let gyldne, tilsættes fløde, svine- eller oksebouillonterningerne, peber, paprika, presset hvidløg og de semi-sprøde baconstykker.
  6. Skru ned for panden, og lad det simre i 5-10 minutter. Mens vi lader bacon-champignon-flødesovsen hygge sig lidt, afpudses svinemørbraden, så evt. sener og hinder fjernes.
  7. Skær svinemørbraden i cirka 2-3 cm mørbradbøffer. Bank mørbradbøfferne flade med hånden, hvorefter de krydres med salt, peber og evt. andre krydderier.
  8. Læg mørbradbøffer i det ildfaste fad, og hæld den cremede bacon-champignon-løg-flødesovs ud over mørbradbøfferne. Sæt efterfølgende fadet i den opvarmede ovn.
  9. Efter 15-20 minutter i oven, kan dine mørbradbøffer i cremet flødesovs med bacon, champignon og bløde løg serveres med fx blomkålsris og en lækker salat.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her