Grillet nakkekotelet med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer

Grillet nakkekotelet med squashpasta, peberfrugt og dampet porre
Grillet nakkekotelet med squashpasta, peberfrugt og dampet porre

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

Steak-agtige fornemmelser…

Drømmer du om en god steak, men har brug for et noget billigere alternativ, så får du her et pragtfuldt og yderst smagfuldt forslag!

Nakkekoteletter kan købes færdigskåret, men du kan ofte spare nogle penge, ved at købe en hel nakkefile, og selv skære passende koteletter ud af den. Nakkefileten er en dejligt fedtmarmoreret udskæring, som kan anvendes til et hav af smagfulde anretninger.

Hvis du er kvik på fingrene, kan denne ret tilberedes på blot 15 minutter. Derfor kvalificerer retten sig til at bære etiketten #SUNDFASTFOODRigtig mad på rekordtid – Mums!

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Grillet nakkekottelet med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 4 stk store nakkekoteletter
  • 2 stk squash
  • 2 stk porre
  • 1 stk peberfrugt
  • 1 fed Hvidløg (kan undværes)
  • Knivspids chili (kan undværes)
  • Paprika
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Bland en portion "dry rub"(tørblanding af krydderier) til nakkekoteletterne. Halver hvidløgsfedet og gnid nakkekoteletterne med hvidløg inden de krydres godt med dryrubben. Du må meget gerne krydr nakkekoteletterne i god tid, så krydderierne, kan arbejde sig godt ind i kødet.
  2. Tænd op i grillen for fuld blus. Nakke koteletterne må gerne få et godt 'svirp' på begge sider, så kødets overflade lukker sig og saft og kraft forbliver inde i kødet.
  3. Rens og snit porrerne og klargør porrestykkerne til kogning i passende gryde med vand. Porrerne skal koge i ca 5 minutter, så få det til at passe med, hvornår nakkekoteletterne er færdige.
  4. Grib dit juliennejern / spiralizer og lav fine spiralpasta af de to squash.
  5. Rens og snit peberfrugten.
  6. Smid nakkekoteletterne på den varme grill i ca 2-3 minutter per side, alt afhængig af tykkelsen.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here