Grillede nakkekoteletter med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer

Grillede nakkekoteletter med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer
Grillede nakkekoteletter med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer

Hvad siger du til grillede nakkekoteletter?

Prøv en prisbillig og super lækker madopskrift. Server grillede nakkekoteletter med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer

Med opskriften her, får du en saftig steak-agtig fornemmelse, når du servere dine grillede nakkekoteletter. Måske du også drømmer om en saftig steak, men ønsker et billigere alternativ? I så fald, får du en pragtfuld og yderst smagfuld madopskrift her!

Nakkekoteletter kan købes færdigskåret til fornuftige priser, men du kan faktisk ofte gøre udskæringen billigere. Du sparer typisk penge, ved at købe en hel nakkefile, og selv skære passende nakkekoteletter ud af nakkefileten.

Nakkefileten er en dejligt fedtmarmoreret udskæring, hvorfor nakkekoteletterne heraf er en taknemmelig udskæring (den kan klare en masse varme og tørre tæsk uden at blive tør). Nakkefilet og nakkekoteletter kan anvendes i et hav af smagfulde anretninger.

Er du kvik på fingrene? Så kan opskriften her tilberedes på blot 15 minutter, hvorfor opskriften her, fint kan anvendes i en travl hverdag, hvor tiden og lysten er knap.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grillet nakkekottelet med squashpasta, peberfrugt og dampede porrer
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 4 store nakkekoteletter
  • 2 stk squash
  • 2 stk porre
  • 1 stk peberfrugt
  • 1 fed Hvidløg (kan undværes)
  • 1 knsp chili (kan undværes)
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Bland en portion "dry rub"(tørblanding af krydderier) til nakkekoteletterne. Halver hvidløgsfedet og gnid nakkekoteletterne med hvidløg, inden de krydres godt med dryrubben. Du må meget gerne krydre nakkekoteletterne i god tid, så krydderierne, kan arbejde sig godt ind i kødet.
  2. Tænd op i grillen for fuld blus. Nakke koteletterne må gerne få et godt 'svirp' på begge sider, så kødets overflade lukker sig og saft og kraft forbliver inde i kødet.
  3. Rens og snit porrerne og klargør porrestykkerne til kogning i passende gryde med vand. Porrerne skal koge i cirka 5 minutter, så tilpas tilberedningstiden efter nakkekoteletterne.
  4. Grib dit juliennejern eller din spiralizer og lav din grøntsagspasta af fine squashstrimler.
  5. Rens og snit peberfrugten.
  6. Smid nakkekoteletterne på den varme grill i cirka 2-3 minutter per side, alt afhængig af tykkelsen.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here