Nem og lækker champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg

Nem og lækker champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg
Nem og lækker champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg

Nem og lækker champignon-ostesuppe

Prøv denne velsmagende champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg. Genial suppeopskrift som fx forret eller skrub-af-mad…

Ja, jeg mener faktisk, at denne suppe er ret genial! Du kan lave den velsmagende og nemme champignon-ostesuppe klar på blot 15 minutter, hvilket er ret… Genialt!

Herudover smager suppen helt fantastisk, hvilket gør suppen ideel som forret, når du får gæster eller har brug for en omgang skrub-af-mad, når gæsterne skal smutte… Genialt!

Hvor er mit kød? Det vil formentligt hovedsageligt være mandfolk, der tænker denne tanke, når de ser en suppeopskrift som denne her. Ro på! Champignonerne og flødeosten tilfører suppen en pæn andel protein, og hvis det ikke er nok, får du her et skarp tip.

Vil du have mere protein i måltidet? Tilsæt fintsnittet kyllingbryst til suppen, inden du giver den et opkog, så har du efter cirka 5 minutter en dejlig suppe med kyllingestykker.

Nåh ja, denne opskrift fortjener naturligvis etiketten #MAX15MIN, fordi den kan tilberedes på 15 minutter. Find alle 15 minutters opskrifterne via ovenstående hashtag.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Nem og lækker champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 200 gram flødeost (valgfri smag. Jeg anvendte flødeost med kantareller)
 • 500 gram rensede og snittede champignoner (eller 2 dåser når det haster)
 • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 stk hønsebouillon + 1 liter vand)
 • 1 porre
 • 1 bundt forårsløg
 • 25 g smør
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
 1. Smelt smørret i en stor gryde, og sauter de rensede og skiveskårne champignoner ved høj varme i 3-5 minutter.
 2. Mens champignonerne sauteres, renses og snittes forårsløg og porre i tynde skiver.
 3. Efter 3-5 minutters sautering af champignonerne, tilføjes hønsebouillon, porre, forårsløg og flødeost til gryden. (OBS: Hvis du ønsker at tilføje fx fintsnittet kylling, så tilføj det til gryden nu)
 4. Kog din cremede ostesuppe op under jævnlig omrøring. Efter nogle minutters opkog, smages suppen til med salt og peber, og er herefter klar til servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

2 KOMMENTARER

 1. Det lyder lækkert, men hvor kan man købe flødeost med kantareller?
  PS Dejligt, at du er holdt op med at pege ad folk 🙂

  • Tak – det smager også fantastisk Aase 😀

   Jeg købte det i Netto, men har ikke set det længe, desværre!

   Buko pikantost eller en hvilken som helst anden lækker flødeost kan anvendes i stedet for 😉

   » Nåhh, så du har lagt mærke til, jeg har skiftet billede 😀

   Ha’ en fantastisk dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here