Nem champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg

Nem champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg » Low-Carb
Nem champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg » Low-Carb

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Genial som forret eller skrub af mad…

Ja, jeg mener det faktisk, denne suppe er ret genial! Du kan lave den lækre og velsmagende suppe klar på blot 15 minutter, hvilket må betegnes som rekordtid – Genialt!

Herudover smager suppen helt fantastisk, hvilket gør suppen ideel som forret, når du får gæster eller savner en omgang skrub af mad, når du hytten skal tømmes for gæster – Genialt!

Hvor er mit kød? Det vil formentligt hovedsageligt være mandfolk, der tænker denne tanke, når de ser en suppeopskrift som denne her.

Tag det roligt: Champignonerne, osten og fløden tilfører suppen en pæn andel protein. Er det ikke nok, får du her et skarp tip 😉

Tip!  Vil du have mere protein i måltidet? Tilsæt fintsnittet kyllingbryst til suppen, inden du giver den et opkog, så har du efter cirka 5 minutter en dejlig suppe med kyllingestykker.

Nåh ja, denne opskrift fortjener naturligvis etiketten #SUNDFASTFOOD, fordi den kan tilberedes på 15 minutter. Find alle 15 minutters opskrifterne via ovenstående hashtag.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Nem champignon-ostesuppe med friske porrer og forårsløg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 200 gram flødeost (valgfri smag. Jeg anvendte flødeost med kantareller)
  • 500 gram rensede og snittede champignoner (eller 2 dåser når det haster)
  • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 stk hønsebouillon + 1 liter vand)
  • 1 porre
  • 1 bundt forårsløg
  • 50 g smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Smelt smøret i en stor gryde, og sauter champignonerne ved middel-høj varme i 3-5 minutter.
  2. Mens champignonerne sautere, renses og snittes forårsløg og porre i tynde skiver.
  3. Efter 3-5 minutters sautering af champignonerne, tilføjes hønsebouillon, porre, forårsløg og flødeost til gryden. (OBS: Hvis du ønsker at tilføje fx fintsnittet kylling, så er det skal ske)
  4. Kog din cremede ostesuppe op under jævnlig omrøring. Efter nogle minutters opkog, smages suppen til med salt og peber, og er herefter klar til servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

2 KOMMENTARER

  1. Det lyder lækkert, men hvor kan man købe flødeost med kantareller?
    PS Dejligt, at du er holdt op med at pege ad folk 🙂

    • Tak – det smager også fantastisk Aase 😀

      Jeg købte det i Netto, men har ikke set det længe, desværre!

      Buko pikantost eller en hvilken som helst anden lækker flødeost kan anvendes i stedet for 😉

      » Nåhh, så du har lagt mærke til, jeg har skiftet billede 😀

      Ha’ en fantastisk dag 😀

Please enter your comment!
Please enter your name here