Nemme solsikkekerneboller til Sandwich & Burgers » Low-Carb

mme solsikkekerneboller til fx Sandwich & Burgers » Low-Carb | LCHF
mme solsikkekerneboller til fx Sandwich & Burgers » Low-Carb | LCHF

4 Fiberboller

Hands-on tid:  5min – Total tid:  20min
LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC

Nemme, mættende og lækre…

Prøv denne opskrift på fiberboller næste gang, der står burger eller sandwich på menuen. Fiberbollerne indeholder få kulhydrater, krummen skøn, og så er de et fantastisk alternativ til traditionelle burger- og sandwichboller.

Jeg har anvendt bollerne til alt fra pulled pork burgere til ribbenstegs-burgere, og cheese burgere med saftige hakkedrenge.

Sandwichbrød med ost, skinke og sprød salat, morgenbrød, risteboller, Low-Carb brødcroutoner i forbindelse med supper og alt muligt andet.

Tip! Hvis du ønsker at kaste dig ud i LCHF/Low-Carb og savner fornemmelsen af brød, så er denne opskrift helt fantastisk at have i baghånden.

Tip! Selv hvis du, som jeg ikke spiser efter LCHF/Low-Carb (kost med få kulhydrater), så er fiberbollerne et skønt alternativ til traditionelle burger- og sandwich brød.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved, at de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Nemme Low-Carb fiberboller med solsikkekerner til fx Sandwich & Burgers
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 4 æg
  • 1 dl kokosfibermel
  • 1 dl pofiber
  • 1,5 dl creme fraiche / græsk yoghurt
  • ½ dl mandelmel (jeg malede mandlerne i en minihakker)
  • 4 spsk hørfrømel (jeg malede hørfrøene til mel i en kaffemølle)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk kokosolie
  • ½ tsk hav- eller stensalt
  • 2 spsk solsikkekerner til topping
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Find foodprocessoren frem.
  3. Hæld alle ingredienserne i foodprocessoren, og blend dem godt sammen. Alternativt kan ingredienserne blandes godt igennem ved håndkraft.
  4. Form 4 boller på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Sæt bagepladen i ovnen, og bag fiberbollerne i cirka 15-17 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here